• Dalen vit - Spöland vännäs if p06 2-3

Tuff start I denna match hade vi inte full fart från början, vi har ju en viss respekt för Dalen och det märktes dom första 10 mineterna. Ängsligt, avvaktande och efter 9,33 min är vi i underläge med 2-0. Vi reducerar till 2-1 men åker på en utvisning i slutet av andra. Den klarar vi perfekt och sedan spelar vi som vi vill. Full fart och med kämpaglöd, vi vinner matchen med 2-3. Fortfarande obesegrad, och nu väntar 1/4 finalspel senare i kväll, Skellefteå står för motståndet. P05/06 IB 5 okt 2019 0kommentarer
  • Spöland vännäs if p06 - Umeå City blå 5-2

Gasen i botten Full fart från start i denna match, vi går ut hårt ovh vinner första perioden med 4-1. I andra lyfter sig City något, man placerar en spelare djupt i våran zon men något större hot blir det inte. En väl utförd match där vårt hårda arbete ger resultat. Fortfarande gruppledare. P05/06 IB 5 okt 2019 0kommentarer
  • Wibax Piteå - Spöland vännäs if p06 3-4

Bra start med "vinst" Bra utförd match av samtliga. Denna säsong har vi en spelide med hög press och snabba kontringar, detta kräver mycket löpning från samtliga. I vissa lägen trissar vi upp tempot högre än vi klarar av, men det är bättre än gåinnebandy. Första perioden öser vi på för fulla muggar och leder machen med 3-1 i periodpaus. Killarna går in i andra med känslan att detta vinner vi. Men Wibax går upp till 3-3 men vi reder ut stormen. Elias får in bollen framför mål och på något vis hamnar den i mål med bara sekunder kvar av matchen. Rätt lag vann kan man säga. Nu leder vi gruppen över natten, ny dag i morgon. P05/06 IB 4 okt 2019 0kommentarer
  • Målvaktsträning inställd

Tyvärr har Oscar från RIG gjort illa sig igår och kan inte hålla i målvaktsträning ikväll. Men de blir fler tillfällen under hösten. P05/06 IB 2 okt 2019 0kommentarer