• Referat: Skultorps IF U - Skövde KIK

Skultorps IF U - Skövde KIK 0-3 ( 0-1) Skövde KIK fick en fin start på säsongen. Det blev en klar och kontrollerande seger direkt i seriepremiären. – Vi fick jobba ordentligt för vinsten men vi hade full kontroll på den här matchen, säger KIK-tränaren Mikael Smedberg efter 3–0-segern mot Skultorps IF:s U-lag. Det blev en klar seger för Skövde KIK i den första matchen i årets seriespel. 3–0-vinsten mot Skultorps U-lag var i underkant. – Det var en bra start på säsongen. Vi hade full kontroll på den här matchen. Vi är duktiga och har ett bra lag. Vi försöker att ta tag i matcherna och föra dem och vinna genom egen skicklighet, säger Skövde KIK:s tränare Mikael Smedberg. – Vi satte upp ett högt tempo redan ifrån början och de får jaga mycket. Sedan håller vi genomgående ihop vårt försvarsspel på ett bra sätt. Vi släpper bara till några ströchanser och kunde själva gjort fler mål, fortsätter han. Skövde KIK tog ledningen i den första halvleken. Sedan kom ytterligare två fullträffar i den andra halvleken. Silwia Lawanhomi svarade för ett riktigt fint mål när hon sköt in en frispark ifrån lång distans. Ett mål som betydde 3–0 och kom på slutet. I nästa omgång väntar hemmamatch mot Vinninga. – Det blir tufft. Det är ett lag som man kanske tror ska slåss i toppen. Det blir en ny värdemätare för oss, säger Mikael Smedberg. Damsenior för 3 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Skultorps IF - Falköpings KIK

Skultorps IF - Falköpings KIK 3-1 (0-1) Målskyttar: Matilda Andersson 2 Josefin Korkis 1 Skultorp vann derbyt efter stark vändning Skultorps IF besegrar Falköpings KIK med 3–1 (0–1) i derbyt på Södermalms IP:s konstgräs på lördagseftermiddagen. Skultorp hamnade tidigt i underläge i den här matchen men hemmalaget vände på tillställningen i den andra halvleken. Det blev en stor scenförändring när Skultorp gjorde tre mål på en kvart i början på andra halvlek och tog över allt. Full pott till de gulsvarta som fortsatt är obesegrat efter tre omgångar av damernas division 2. SLA fanns på plats på Södermalms IP. Vi rapporterade direkt ifrån matchen. Se vad som hände nedan. Sara Barakovic bytte Falköpings KIK mot Skultorps IF. Och blev en vinnare i derbyt. – Det kändes lite konstigt att stå på andra sidan, men jag var lite extra taggad, säger hon efter 3–1-segern. Skultorp var i underläge i paus, men i den andra halvleken lossnade det. Tre raka mål och SIF vann derbyt mot Falköpings KIK. – Vi snackade i halvlek och satte sedan mer press på dem. Vi hittade spelet bättre och när vi pressade dem så blev de stressade och vi kunde skapa lite fler chanser, säger Sara Barkovic innan hon fortsätter: Det kändes välförtjänt. sara Barkovic kom till Skultorp inför den här säsongen från just Falköpings KIK. Där har hon varit en pålitlig målskytt. 2022 blev det hela 25 mål för Falköping. – Det var kul att få träffa sina gamla lagkompisar, men det var lite nervöst att möta dem första gången. Det kändes lite konstigt att stå på andra sidan. – Men jag var lite extra taggad, säger hon. Det var Matilda Andersson som i den 50:e minuten kvitterade för Skultorp. 2–1 kom sju minuter senare genom Josefin Korkis och när Matilda Andersson i den 62:a minuten gjorde 3–1 var det på en perfekt passning från Sara Barakovic. – Jag ville ha lite ny miljö. Jag har mött Skultorp många gånger och tycker att det är ett bra lag. Jag ville testa på något nytt och tyckte att det passade bra, säger 22-åringen om varför det blev en flytt från Falköping till Skultorp. Efter att ha kryssat i premiären och senast vunnit på walk over tog Skultorp nu tre nya poäng. Med tre omgångar spelat är SIF fortsatt obesegrat i serien. – Det är en väldigt bra start. Med tanke på att vi inte har så bra koll på flera av lagen så känns det skönt med den här starten. Damsenior för 4 dagar sedan 0kommentarer
  • Helgens matcher för Skultorps IF Damer

Missa inte helgens två matcher som spelas på Lördag och Söndag. Så kom upp och stötta våra tjejer till 2 triumfer. Damsenior för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Premiären avklarad

Matchen mellan Skultorps IF och Möltorp-Brevik slutade 1-1. Känslan var att vi borde fått med oss tre poäng. Vi gör det bra framförallt i andra halvlek men bollen ville helt enkelt inte in i mål. Premiärmålskytt för SIF var Milton Gullberg 🐝🐝🐝 Matchens lirare #5 Linus Herrseniorer för 11 dagar sedan 0kommentarer