• Förlust i sista DM matchen

Förlust i sista DM matchen med 4-0 borta mot SIL i Götene Nästa träningsmatch är på söndag 24/3 klockan 12:00 på Södermalm mot Ulvåkers IF Herrseniorer för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Södra Ving/Hössna/Timmele - Skultorps IF

Södra Ving/ Hössna/ Timmele - Skultorps IF 0-10 ( 0-5 ) Målskyttar:Matilda Andersson 5 Tinna Örtemark 2 Nathalie Ljus Lake 2 Matilda Carlsson 1 Skultorps IF Vidare i DM efter utklassning Skultorp är vidare från gruppspelet i DM. I den tredje och sista gruppspelsmatchen körde SIF över Södra Ving/Hössna/Timmele. Det blev hela 10–0 till Skultorp som tagit maximala nio poäng i gruppspelet och gjort med med målskillnaden 16–4. Mot Mariestad hade Matilda Andersson gjort hattrick redan efter 18 minuter och yttermittfältaren gjorde ytterligare två mål i den andra halvleken. Damsenior för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Vi harJoynat!

Skultorps IF har anslutit oss till Folkspels nya prenumerationslotteri Joyna. Varje individ som vill ansluta sig med minst 5 lotter under mars månad får ett presentkort värt 500 kr på Intersport. Hoppas att så många som möjligt vill registrera sig och stötta sitt lag och föreningen. Mer info kommer inom kort ! Skultorps IF för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Skultorps IF - Mariestads BoIS FF

Skultorps IF-Mariestads BoIS FF 2-1 (2-1) Målskyttar: Alicia Carlsson 1 Filippa Kindbom 1 Skultorps IF vann i DM – besegrade Mariestad: ”Kanske inte vår bästa match” Det blev seger för Skultorps IF i DM. Laget besegrade Mariestads Bois med 2–1 på Södermalms konstgräs. Samtliga tre mål kom i den första halvleken. Vänsterbacken Alicia Carlsson gav Skultorp ledningen efter 14 minuters spel. En ledning som Filippa Kindbom utökade tio minuter senare. Sedan hann Mariestad reducera innan paus. I den andra halvleken hade Skultorp flera chanser att utöka ledningen, och Mariestad hade en och annan farlig omställning, men några fler mål blev det inte, utan Skultorps IF kunde vinna med 2–1. – Skönt. Alltid gott med en vinst även om det kanske inte var vår bästa match, säger Alicia Carlsson. Trots att målen kom i den första halvleken var Carlsson mer nöjd med den andra. – Första halvlek var sisådär, vi gör två mål, men vi är inte riktigt där i närkamperna. I andra halvlek höjer vi oss och jag tycker att vi äger den halvleken även om vi inte sätter dit bollen, säger Alicia Carlsson. För Carlssons del var det också säsongens första mål. – Kul, jag gjorde inget mål förra säsongen heller, så det var skönt. Kul att kunna komma upp och vara med i offensiven. Nu har ni spelat några matcher den här säsongen. Hur tycker du lagets formkurva ser ut? Jag tycker det känns bra, och vi tar steg framåt under matcherna och träningarna ser också bra ut, så vi har en bra känsla. Damsenior för 17 dagar sedan 0kommentarer