• Hemmamatch för herrarna

SIFs herrar spelar match idag klockan 13,00 på Orkanvallen Motståndarna är Fagersanna IF Kom och titta på framtidens spelare från Skultorps P09 Välkomna! Herrseniorer för 2 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Skultorps IF U - Mariestads BoIS FF

Skultorps IF U - Mariestads BoIS FF 0-4 (0-4) Skultorp U föll mot Mariestads Bois Skultorp U förlorade mötet med Mariestads Bois hemma med 0-4 (0-4) i division 3 Västergötland östra dam i fotboll på söndagen. Skultorp U:s ledare Evelina Karlsson kommenterade matchen: – Vi är inte på tå i början av första halvlek och det straffar sig direkt. Det visar sig under hela halvleken då vi inte organiserar oss. I andra halvlek går vi ut och det blir en helt annan matchbild, tyvärr har vi inte skärpan i straffområdet. Vi tar med oss andra halvlek där vi gör en riktigt bra insats! Mariestads Bois började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Elin Werner Jarl till. Mariestads Bois ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Moa Möller, i elfte minuten. Mariestads Bois ökade också ledningen till 0-3 i 25:e minuten, när Moa Möller på nytt slog till. I 32:a minuten gjorde Moa Möller också 0-4 som med målet fullbordade sitt hattrick. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Mariestads Bois med 4-0. Moa Möller gjorde tre mål för Mariestads Bois. Nästa motstånd för Skultorp U är Råda U. Lagen möts torsdag 19 september 19.30 på Rådavallen. Damsenior för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Lördagens match borta mot Tomtens IF

Slutatde med förlust med 2-1 Matchbilden speglar inte resultatet fullt ut Matchen kunde lika gärna slutat 2-2, så närma var det vid ett par tillfällen Återigen har vi en kille med från vårat P09 som gör seniordebut Lowve Strålman 14år (fyller 15 nu i september) som gör ett jättebra inhopp Dagens målskytt (straff) #12 Milton (foto: CG Berg) Herrseniorer för 8 dagar sedan 0kommentarer