• Referat: Skultorps IF U - Mariestads BoIS FF

Skultorps IF U - Mariestads BoIS FF 0-4 (0-4) Skultorp U föll mot Mariestads Bois Skultorp U förlorade mötet med Mariestads Bois hemma med 0-4 (0-4) i division 3 Västergötland östra dam i fotboll på söndagen. Skultorp U:s ledare Evelina Karlsson kommenterade matchen: – Vi är inte på tå i början av första halvlek och det straffar sig direkt. Det visar sig under hela halvleken då vi inte organiserar oss. I andra halvlek går vi ut och det blir en helt annan matchbild, tyvärr har vi inte skärpan i straffområdet. Vi tar med oss andra halvlek där vi gör en riktigt bra insats! Mariestads Bois började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Elin Werner Jarl till. Mariestads Bois ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Moa Möller, i elfte minuten. Mariestads Bois ökade också ledningen till 0-3 i 25:e minuten, när Moa Möller på nytt slog till. I 32:a minuten gjorde Moa Möller också 0-4 som med målet fullbordade sitt hattrick. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Mariestads Bois med 4-0. Moa Möller gjorde tre mål för Mariestads Bois. Nästa motstånd för Skultorp U är Råda U. Lagen möts torsdag 19 september 19.30 på Rådavallen. Damsenior för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Lördagens match borta mot Tomtens IF

Slutatde med förlust med 2-1 Matchbilden speglar inte resultatet fullt ut Matchen kunde lika gärna slutat 2-2, så närma var det vid ett par tillfällen Återigen har vi en kille med från vårat P09 som gör seniordebut Lowve Strålman 14år (fyller 15 nu i september) som gör ett jättebra inhopp Dagens målskytt (straff) #12 Milton (foto: CG Berg) Herrseniorer för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Skultorps IF - Vimmerby IF

Skultorps IF – Vimmerby IF 2–1 (0–0) Mål: 1–0 (46) Matilda Andersson, 2–0 (57) Matilda Andersson, straff, 2–1 (67) Stina Kägu Bragsjö. Publik: 314 Skultorps IF vann seriefinalen – tar över serieledningen: ”Kan inte bli bättre” Skultorps IF vann seriefinalen hemma mot Vimmerby IF med 2–1. Matilda Andersson blev stor matchhjälte då hon gjorde Skultorps båda mål. Vinsten innebär att Skultorps IF går upp i serieledning. – Det kan inte bli bättre, säger Matilda Andersson efter slutsignalen. Över 300 personer hade tagit sig till Orkanvallen för att kolla på seriefinalen mellan Skultorps IF och Vimmerby IF. Den första halvleken blev något av ett ställningskrig mellan två jämna lag. Den blev också mållös. I andra halvlek tog det däremot fart ordentligt. Det tog bara några sekunder innan Skultorp hade fått en drömstart på halvleken. Matilda Andersson tog bollen i mitten på planhalvan och avancerade sedan förbi spelare efter spelare i Vimmerby och kunde behärskat lägga in ledningsmålet. – Vi ville framåt och ville vinna så det var väldigt skönt att få den starten på halvleken och sätta dit bollen, säger Matilda Andersson. Lite drygt tio minuter senare fick Andersson ett nytt ypperligt läge att göra mål då Skultorp fick straff. Matilda Andersson sköt högt i högra hörnet otagbart för Vimmerbys målvakt. – Jag missade ju min senaste straff så nu ville jag bara se till att trycka dit den. Skultorp fortsatte att spela bra, och såg ut att gå mot en kontrollerad seger. Men Vimmerby fick kontakt efter 67 minuter då man reducerade. Skultorp fortsatte att ha det mesta av spelet men det blev ändå dramatiskt, Vimmerby lyckades få till en riktigt het kvitteringschans. Men avslutet gick i ribban. Skultorps IF höll undan och vann rättvist med 2–1. – Det blev ju lite nerver. Det var ju bara ett mål. Vi har jobbat på att inte bli bekväma om vi leder, men vi höll ihop det bra, säger Andersson. Segern innebär att Skultorp nu leder serien. En poäng före Ulricehamn och två före Vimmerby. Tre omgångar återstår och vinner Skultorp sina matcher vinner man serien. – Väldigt roligt. Det var ju inget vi förväntade oss innan säsongen. Men nu ska vi ta match för match och försöka klara det här. Det är klart att vi siktar på att vinna resten, säger Matilda Andersson. Tvåmålsskytten passar även på att hylla sina lagkamrater. – Alla gör verkligen jobbet idag, men man kanske ska lyfta backlinjen lite extra. Vimmerby är såpass bra offensivt, men vi står emot dem bra där defensivt, säger Andersson. Även tränaren Thomas Sjökvist var nöjd efter segern. – Jättekul. Det blev en sådan match vi hade hoppats på med mycket folk och bra inramning. Jag tycker att vi vinner välförtjänt. Vi hade möjlighet att göra 3–0 och stänga matchen, men de fick till ett mål, och då blev det små marginaler. Men när man tycker att man är förtjänt av att vinna så tycker jag det är skönt att vi får göra det också. Damsenior för 7 dagar sedan 1kommentar