• Referat: Skultorps IF - Lindö FF

Skultorps IF - Lindö FF 1-0 (0-0) Målskytt: Caroline Olsson Starkt av Skultorp: ”Vi är ett lag som inte ger sig” Skultorps IF fortsätter att visa bra klass i säsongsupptakten. Seger i toppmötet mot Lindö från Norrköping med 1–0 satt fint och betyder att laget hänger på i toppen och är obesegrat efter fyra omgångar. Caroline Olsson med meriter från spel i Elitettan med Lidköpings FK gör sin första säsong i Skultorp och gör comeback efter barnafödande. Hon avgjorde matchen med att nicka in matchens enda mål med knappt 20 minuter kvar. – Riktigt kul och vi visar att vi är ett lag som jobba hårt och inte ger sig, säger "Carro" som styr och ställer från sin mittbacksposition. Styrkan finns i defensiven och i LFK agerade hon mest defensiv mittfältare, men nu kom hon upp på en hörna och nickade bollen i mål via stolpen. – Jag tror det var jag som gjorde målet, det var lite rörigt och det tog ju en stund innan domaren blåste mål, men jag såg att bollen med marginal. Stabilt bakåt Lindö var absolut inget dåligt lag, men Skultorp stod upp bra och vek sig inte i närkampsspelet. Dessutom spelade Felicia Stohlbin mycket säkert i målet och framför henne höll det rutinerade mittbacksparet Amanda Johansson och Caroline Olsson rent. Framåt jobbades det också på och det fanns en del feta chanser som kunde resulterat. Lindö var inte heller ofarligt även om SIF lyckades få stopp på vassa My Malmström som kom till spel med åtta gjorda mål på de fyra inledande matcherna. SIF:s tränarpar Thomas Sjökvist och Ove Nielsen kunde glädja sig åt att räkna in tre nya poäng på kontot. – Vi fick till det bättre i andra halvlek efter några justeringar och tjejerna jobbar på bra, Lindö var absolut inget dåligt lag, säger Sjökvist och Nielsen håller med. Skultorp har vunnit mot tippade topplag som Mariebo och Lindö och spelat oavgjort mot ett tredje, Ulricehamns IFK. Onekligen en bra start för Skultorps IF som har skaffat sig bra läge i toppen tillsammans med Vimmerby. För SIF väntar bortamatch mot Svärtinge en ort i Norrköpings kommun. Damsenior för 2 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Våmbs IF - Skultorps IF U

Våmbs IF - Skultorps IF U 0-3 ( 0-2 ) Målskyttar: Seyde Dal ,Saga Gustafsson ,Josefin Korkis Våmb föll i hemmapremiären: ”Mycket kamp” Skultorps u-lag var starkast i mötet med Våmbs IF. Gästerna hade en ledning med 2–0 efter den första halvleken. En ledning laget sedan utökade i den andra halvleken. Till slut vann Skultorp U med 3–0. Både Våmbs IF och Skultorps IF:s u-lag inledde sina säsonger med förluster. Skultorp U förlorade mot Skövde KIK och Våmb förlorade mot Sil. På torsdagskvällen ställdes lagen mot varandra på Claesborgs A-plan i jakten på sina första poäng. Började bäst Det var gästerna Skultorp som var starkast i den första halvleken, och efter 35 minuters spel ledde gästerna med 2–0. – Det var en tuff match med mycket kamp. Sedan var ju planen lite studsig, säger Våmbs lagkapten Doris Lindström. Hon fortsätter: – Vi fick några lägen som vi inte fick dit i första halvlek, sedan blir vi lite trötta i slutet av halvleken. Utökade I den andra halvleken var det spelmässigt jämnare, och lagen hade några chanser var att göra mål. Josefin Korkis i Skultorp U var den enda som satte bollen i nät, och när domaren blåste av matchen hade Skultorp vunnit med 3–0. – I andra var vi med bättre, men det var tufft. Men kul att spela på gräset på Claesborg, säger Doris Lindström. Seyde Dal gjorde ett av målen för Skultorp U och var nöjd efteråt. – Det är alltid lika kul med derby. Sedan är det skitkul med en seger och att göra mål. Jag tycker att vi spelar bra. Våmb är min moderklubb så det väckte minnen att vara tillbaka här. Så det kändes lite extra bra med en vinst, säger Seyde Dal. "Lite tidigt" För Våmbs del innebär förlusten att laget nu har börjat säsongen med två raka förluster. Doris Lindström känner dock ingen direkt oro över den starten. – Det är lite tidigt att bli orolig redan nu. Vi känner att vi kommer att komma tillbaka, säger Doris Lindström. Damsenior för 4 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger 3-2 på Södermalms konstgräs

SIF gick segrande ur striden mot Hova med 3-2. SIF startade bra och tog snabbt ledningen med 1-0. Men efter målet så slappnar vi av och Hova får göra en snabb reducering och så även ledningsmålet innan SIF lite yrkvakna tar tag i taktpinnen och vänder på steken till seger med 3-2. Matchens lirare blev Filip som tar över mössan. Målgörare var #13 Markus J x 2 och #14 Filip Nästa match på söndag 5/5 borta mot Våmbs IF. Herrseniorer för 5 dagar sedan 0kommentarer