• Inför Skabersjö IF-Skivarps GIF

På fredagen börjar så äntligen höstsäsongen för Skivarp. I höstpremiären väntar Skabersjö på bortaplan. Vårsäsongen var minst sagt upp och ner för Skivarp i div 6 södra. Man började svagt för att sedan vinna fyra matcher i följd. Bland annat vann man över serieledande Anderlövs BoIK med 3-2. Men tyvärr avslutade man vårsäsongen med två raka nederlag. När Skivarp mötte Skabersjö i våras så svarade SGIF för en bra insats. Bland annat noterade man 20-5 i avslut. Ändå blev det stryk med 1-3. Skivarp ställer upp med följande trupp: Niklas Sidnert, Ahmad Ajouri, Christoffer Larsen, Emil Börjesson, Pontus Hansson, Rasmus Persson, Alex Walters, Oskar Olsson, Lukas Wikstrand, Lucas Wikstrand, Viktor Olsson, Andreas Andersson och Bogi Einarsson. Kl. 19 är det avspark på Aggarpsvallen. Åk gärna dit och heja fram era favoriter till en seger. Skivarps GIF 8 aug 0kommentarer
  • Klågerups GIF-Skivarps GIF 2-0

Det blev ingen bra avslutning på vårsäsongen för Skivarp. SGIF föll nämligen i bortamötet mot Klågerup med 0-2 (0-1). Segern var rättvist. Hemmalaget var det bästa laget. Man hade bra kontroll på händelserna och skapade klart flest chanser. Skivarp stod emot bra i första halvlek men det var Klågerup som tog ledningen efter 36 minuter. Ett mål som luktade offside lång väg. Efter pausen tog det bara två minuter innan hemmalaget kunde öka på till 2-0. Klågerup svarade för en snabb omställning där Skivarpspelarna inte hann med. Viktor Olsson, som nu gjorde comeback, förtjänade ett stort beröm för sin arbetsinsats. Nu tar Skivarp sommaruppehåll. Man börjar träna igen den 17 juli och första seriematchen är den nionde augusti då Skivarp möter Skabersjö IF på bortaplan. Mer om matchen senare. Skivarps GIF 21 jun 0kommentarer
  • Inför Klågerups GIF-Skivarps GIF

I kväll spelar så Skivarp sin sista match under vårsäsongen i div 6 södra. SGIF möter då Klågerup på bortaplan. -Uppehållet kommer lägligt. Vi är ganska slita just nu, menar Skivarps tränare Paul Andersson. När lagen möttes i våras så föll Skivarp med 2-5 efter en direkt svag insats. Bland annat släppte man in tre mål efter hörnor. -Det är ett bra lag vi kommer att möta, säger Paul Andersson. Räkna med att det är ett otroligt revanschsuget Skivarps GIF som kommer till spel i kväll. Man vill gärna ta revansch för nederlaget i söndags då det blev förlust med 3-4 mot FC Näset. Skivarp ställer upp med följande trupp: Christian Rönnberg, Lukas Wikstrand, Rasmus Persson, Alex Giheden, Linus Möller Jeppsson, Viktor Olsson, Anton Lindahl, Pontus Andersson, Alex Walters, Oskar Jeppsson, Pontus Hansson, Bogi Einarsson, Christoffer Larsen, Ahmad Ajouri och Ludwig Persson. Kl. 19 är det avspark på Nya IP. Åk gärna dit och heja fram era favoriter till ännu en seger. Skivarps GIF 20 jun 0kommentarer
  • Skivarps GIF-FC Näset 3-4

Av Johan Ohlsson Skivarp råkade ut för en minst sagt så väl tung som onödig förlust när topplaget FC Näset kom på besök. Trots ledning med 2-0 så blev det förlust. Gästerna var ofina nog med att vinna med 4-3 (0-2). -Det var en väldigt tung förlust, medger Skivarps tränare Paul Andersson. Första halvlek blev en minst sagt händelserik historia där båda lagen prioriterade anfallsfotboll. Skivarp tog ledningen efter 15 minuter. Linus Möller Jeppsson slog en fin boll fram till Pontus Hansson. Han tog sig förbi sin motståndare och sköt den mot mål. Och i stort sett på mållinjen kunde Alex Walters ge Skivarp ledningen med 1-0. Efter 43 minuter kom 2-0. Alex Giheden slog en frispark som letade sig fram till Alex Walters som dundrade upp bollen i nättaket. Båda lagen skapade många lägen under den första akten. FC Näset hade två skott i ribban. Oskar Jepsson hade också ett kanonläge vid 1-0 där målvakten svarade för en härlig räddning. -Vi hade lite tur som ledde med 2-0 i halvtid, erkänner Paul Andersson. Efter pausen rasade allt. Skivarp tappade 2-0 till 2-2 på fem minuter. Sen blev det inte bättre att Oskar Olsson fick sitt andra gula kort och blev således utvisad efter 58 minuter. Oskar frågade varför han inte fick frispark och det räckte för att få ännu ett gult kort. Inte nog med det. Det blev även 2-3 på straff efter 63 minuter och 2-4 efter 76 minuter. De tre första baklängesmålen var rejäla bjudningar från hemmaspelarna. Det såg alldeles för billigt ut. -Vi slutade ju att spela fotboll efter 2-1. Det var precis som att vi blev knäckta när det blev 2-1, suckar Paul Andersson. Skivarp reducerade i alla fall till 3-4 efter 80 minuter och det var riktigt snyggt. Lucas Sjöberg slog ett perfekt inlägg och inlägget mötte Christoffer Larsen perfekt och bollen for rakt upp i nättaket. I Skivarp var det många som var duktiga i första medan det blev betydligt sämre efter pausen. Lucas Sjöberg jobbade och slet något oerhört. Även Pontus Andersson jobbade bra. Även Linus Möller Jeppsson var bra. Så gick snacket -Det var bara att försöka att träffa bollen. Christoffer Larsen om sitt fina 3-4-mål. Då hade Christoffer bara varit på plan i två minuter. -Det var en horribel utvisning. Bogi Einarsson ansåg att utvisningen på Oskar Olsson var galet. -Jag tog bollen först. Lukas Wikstrand om situationen som innebar att FC Näset fick straff och så småningom gav 2-3. -Straffen var solklar. Erkände både Anton Lindahl och Pontus Andersson. -Jag förstår inte att vi ska stressa så mycket. Suckade SGIF:s hjälptränare, Patrik Järnström. -Under den första kvarten rullade vi boll riktigt bra. Menade Pontus Hansson. Skivarp-FC Näset 3-4 (2-0). Målen: 1-0 (15) Alex Walters, 2-0 (43) Alex Walters, 2-1 (48) Marcus Blomberg, 2-2 (53) Carl Hansson Gladh, 2-3 (63) Mattias Danielsson (straff), 2-4 (76) Marcus Blomberg, 3-4 (80) Christoffer Larsen. Så här spelade Skivarp: Sebastian Petersson – Lukas Wikstrand (ut 68), Rasmus Persson, Alex Giheden – Anton Lindahl, Linus Möller Jeppsson (ut 78), Lucas Sjöberg, Pontus Andersson, Oskar Olsson (ut 33, in 55) – Alex Walters (ut 55), Pontus Hansson (ut 75). Avbytare: Oskar Jeppsson (in 33, ut 57), Andreas Andersson (in 57), Bogi Einarsson (in 68), Ahmad Ajouri (in 75), Christoffer Larsen (in 78). Domare: Engjell Xheladini. Publik: Cirka 75. Hörnor: Skivarp: 2, FC Näset: 2. Varningar: Skivarp: Lucas Sjöberg, Ahmad Ajouri, FC Näset: Oskar Christiansson, Christopher Thornblad. Utvisningar: Oskar Olsson (två varningar). Avslut på mål: Skivarp: 8, FC Näset: 8. Avslut utanför: Skivarp: 5, FC Näset: 3. Frisparkar: Skivarp: 17, FC Näset: 14. Offside: Skivarp: 1, FC Näset: 1. Detta var bra: Första halvlek var helt okey där framför allt anfallsspelet firade stora triumfer. Man gjorde tre fina mål. Innermittfältaren Lucas Sjöberg var bäst i Skivarp. Detta måste förbättras: Det var för dåligt att tappa 2-0 till 3-4. Försvarsspelet var inte bra under större delen av matchen. De tre inledande målen var rena bjudningarna från hemmalagets sida. Passningsspelet fungerade inte. Tre Möllor: Lucas Sjöberg Två Möllor: Pontus Andersson En Mölla: Linus Möller Jeppsson Skivarps GIF 20 jun 0kommentarer

Skivarp råkade ut för en otroligt tung förlust mot topplaget FC Näset i div 6 södra. Trots ledning med 2-0 i halvtid så blev det förlust. SGIF föll nämligen med 3-4 (2-0). Alex Walters visade vägen genom att slå in 1-0 efter fint förarbete av Pontus Hansson. Alex Walters slog även in 2-0 strax innan halvtidsvilan. Men efter pausen rasade allt. FC Näset vände till 4-2 sedan Skivarp bjudit på åtminstone de tre första målen. Då hjälpte det inte att Christoffer Larsen reducerade till 3-4 med ett mäktigt skott i den 80:e minuten. Skivarp fick också Oskar Olsson mycket tveksamt utvisad efter 58 minuter. Mer om matchen senare. Skivarps GIF 16 jun 0kommentarer