• Välkommen Molly

SBTKs damer har fått in ännu ett nyförvärv i den snart 22 åriga Molly Stranne. Molly började spela fotboll i LNIK men spelade många år i Älvängens IK innan hon hittade tillbaka till LNIK igen där hon spelat de senaste åren. Beskriv gärna dig och dina styrkor som spelare: - Jag är en löpvillig innermittfältare/ytterback med bra spelförståelse. Du har varit med och tränat ett tag hur har första tiden varit? - Jag har känt mig väldigt välkommen sen första träningen både av spelare och ledare. Jag tror också att SBTK kan hjälpa mig utvecklas vidare och bli en bättre fotbollsspelare! Tränare Jesper Johannesson är naturligtvis nöjd med sitt nyförvärv: Molly är en väldigt engagerad spelare som hela tiden visar att hon vill bli bättre. En passningssäker spelare som kan användas på flera positioner. Vi kommer arbeta med Molly som en ytterback i första hand! Vi hälsar Molly välkommen till Skepplanda och för den som vill se hennes debut i den gula tröjan får ta sig till Kobbegården fredag 22/3 19.15 där damerna möter Askims IK. Skepplanda BTK för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Träningsmatch imorgon fredag

Imorgon fredag 22/3 åker damerna till västra Göteborg för möte med div 2 laget Askims IK 19.15 på Kobbegården 1 konstgräs. Tjejerna har haft ett par tävlingsmatcher i DM där det blivit idel segrar men Askim som slutade på en fin femteplats förra säsongen lär bli betydligt tuffare motstånd. Skepplanda BTK för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Gruppseger i DM

Efter två raka segrar så vann damerna även DM gruppens avslutande match hemma på ett regnigt och kylslaget Forsvallen mot Skoftebyns IF med 4-0 (2-0). SBTK tog direkt i matchens inledning ett stadigt grepp på matchen och hade 2-0 redan efter 10 minuter, 1-0 gjorde Anna Siverbo och 2-0 nickade Hanna Classon in, båda med Angelina Holmqvist Olsson som framspelare. I minut 80 gjorde Maria Ali sitt första mål i SBTK tröjan och i slutminuten fick även Emmy Johansson göra sitt första mål i SBTK debuten, fint framspelad av Linnea Enyck. En match där SBTK var minst ett nummer för stort för Skoftebyn och segern kunde varit större. Kommande motståndare i DM blir klart imorgon men det är redan klart att den kommer spelas på bortaplan. Bilden: Debutanter och målskyttar Ebba Olsson, Maria Ali, Amanda Leander, Emmy Johansson, Hanna Classon och Anna Siverbo. Skepplanda BTK för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Skoftebyns IF i DM

Imorgon lördag 16/3 13.00 tar damerna emot Skoftebyns IF i DM gruppspelets avslutning hemma på Forsvallen. SBTK kommer med två raka segrar och är klart för avancemang och alla matcher är en chans att fortsätta utveckla spelet. Bortatjejerna har en vinter med mycket futsal bakom sig och var efter en riktigt bra säsong endast en match från att gå upp i RFL som är landets högsta serie. Vi ser fram emot en välspelad match och hälsar domare, Skoftebyns IF och publik välkomna! Skepplanda BTK för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Inbetalning av medlemsavgifter

Medlemsavgifterna kommer in undan för undan. Under den senaste tiden har tre spelare (Kent, Sten Gustav och Roland) från vårt allra första fotbollslag 1959 betalat in avgiften. Flera äldre medlemmar som inte längre bor i Ale kommun (Lars S., Lasse L., Axel, Ove, Ronny) har också betalat avgiften. Nu vill vi påminna alla er andra, inte minst alla aktiva senior- och juniorspelare, som ännu inte har betalt att göra detta så snart som möjligt. Seriestarten närmar sig och för att vara uttagningsbar där måste avgiften vara betald. Avgifterna är enligt följande: Senior 1500 kr Junior (f. 2005-2007) 1000 kr Barn, ungdom (f. 2008 och senare) 700 kr Skepplanda BTK för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger mot Vänersborgs IF

Damerna vann dagens match mot Vänersborgs IF med 2-1 i DMs andra omgång på ett kallt och blåsigt Forsvallen. SBTK tog en tidig ledning när Hanna Hallberg slog ett inlägg som styrdes i eget mål av en VIF försvarare. Målchanser åt båda håll och kvittering för bortatjejerna precis före halvtidsvilan, ett resultat som sett till chanser kändes rättvist. I andra halvlek och motvind hade dock vårt gul/svarta hemmalag det mesta av spelet och målchanserna och segermålet kom i 54 minuten på ett skott via ribbans undersida av Sofia Olsson. Tränare Jesper Johannesson summerar matchen: - Jag tycker vi kontrollerar matchen i 75 minuter. Vi har en dipp sista kvarten i första där Vänersborg äter sig in i matchen. Jag är otroligt nöjd med laget som följer matchplanen hela vägen vilket räckte till tre poäng. Nästa match är DM gruppspelets sista på lördag 16/3 13.00 mot Skoftebyns IF. Skepplanda BTK för 17 dagar sedan 0kommentarer