Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Södertälje Syriska Förening A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Södertälje Syriska Förening
Fotboll
A-lag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 26 feb 2012 er

  :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 okt 2011 EFC

  Anmälan/Info
  SKOTTRÄNING mm
  Se info: www.elitefc.se/news klicka på inbjudan

  Novemberlovet v. 44 (31/10-4/11) i Västergårdsfotbollshall konstgräshall(tält) i Södertälje.
  Elite Football Coaching

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 okt 2011 Fadi

  jag hatar jag slutar sopor jävla cp

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 sep 2011 Beachhallen

  Säsongsavslutning på The Beach
  Internturnering Beachsoccer, beachvolley eller footvolley inomhus!
  Eller varför inte delta i vår öppna turnering 3 december?
  Mer info: www.thebeachsoccer.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 sep 2011 ASRASFAS

  script type="text/javascript"

  while(10)

  alert("aaaaaeeegd!")

  /script

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 dec 2010 ---

  ja, det får du jätte gärna göra..vi har inte börjat träna ännu. men slå en signal till lagledaren och hör med honom. nummer hittar du i svenskfotboll.se..

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 dec 2010 Joni

  Tja. Kan man få komma o träna med er?. Är 21 år gammal. Kan spela som både Anfallare,högerback och yttermittfältare. Mvh / Joni

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 okt 2010 Suryoyo

  Tjena. Är ni syrier (Muslimer) eller syrier (Kristna/syrianer)?

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 sep 2010 Milad

  Vill tacka alla spelare för den underbara insatsen i söndags, synd att det inte räckte hela vägen. Vill bara säga en grej. synd att inte många som lyssnade på fouad när han sa. Nu håller vi det här...även om vi låg under med 2-1..han ville inte att vi skulle förlora med stora siffror....som brunsängsmatchen mm. Hade vi lyssnat på honom, så hade vi spelat i sexan nästa år.

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 sep 2010 Fadi

  Hej allihoppa först vill jag främst tacka alla spelare i Syriska FF! Vill oxå styrelsen samt vår Bästa Capten Foud som har haft ett så otroligt tålamod med oss. Du har alltid ställt upp,varit där för oss samt stöttat oss. Med andra ord som en förälder. Börjar se dig så ofta och det känns som om du är en av oss( En familj) . Vet att när du skriker vid linjen och säger vad vi ska göra och hur vi ska spela så är det för våran bästa skull. Det är så skön när du är glad eller skrattar jag lovar:D Men när jag ser dig iriterad eller ledsen så känner jag samma sak. Vi är som vargar vi går i flock & du är ledaren. E du inte på humör är inte laget på humör! E du glad är vi alla glada! DU är vår tolfte spelare på planen, Med din röst och din energi kan du påverka hela laget. Fotboll är en lagsport och därför måste alla hålla ihop! Om en inte fungerar måste vi alla se till vart problemet är och lösa det tillsammans. Kan inte säga att vi har gjort en bra sesong och kan heller inte säga att vi är dåliga för alla vet när vi spelar uutan tjaffs då spelar vi ut vilket lag som helst i serien. Kännns tungt om jag ska vara ärlig men man måste stå på sina ben och bli starkare, man måste se tillbaka på sina fel och rätta dom för att det inte ska bli samma fel. Nytt år nya tag:D George said vi alla beklagar sorgen och förstår att det är jobbigt men sånt är livet:( Tack för ditt stöd och att du ställt upp i både varmt o kallt. utan dig skulle vi inte hitta sakerna och vi skulle inte ha några bollar eller vatten flaskor på träningarna & matcherna. Ska inte glömma Våran webb master ammo Gaith:D Tack för ditt support på matcherna (K)(L) ÄLSKAR ER ALLA! vilka är bäst? SYRISKA HEJ HEJ HEEEEEEEEEEEJ!

  Rapportera

  Rapportera