• Förlust i Hedemora

Det är ju roligare att skriva om vinster så jag håller det kort: Våra motståndare Hedemora har ett ungt, hungrigt och välutbildat lag som stundtals svärmar kring vårt mål som bålgetingar. Vi tar ledningen med 0-1 i första perioden men i slutet på perioden är dom ifatt och förbi. Hedemora ökar på och vi tar ikapp och vi gör även ett ledningsmål, 3-4 inför tredje. I den tredje perioden tar Hedemora tag i taktpinnen och ökar tempot en aning och det ger utdelning , tre raka mål och 6-4. Vi reducerar och har även ett skott i underkant ribba med minuten kvar, tyvärr vill det sig inte idag och matchen stängs när Hedemora gör 7-5 i tom kasse. Helt ok match av Storvik, Anna Hättestrand sticker ut och får kepsen av undertecknad i Ida Stridsbergs frånvaro. Hedemora var det bättre laget idag så det här sväljer vi och laddar om för Stenhagen nästa helg. Hmm, blev inte så kort ändå..... 😲 / M.Olsson A-lag Damer 10 okt 2020 2kommentarer
  • Vinst hemma i Parkhallen

Säsongen har inletts på bästa sätt med två raka segrar. Premiären på hemmaplan spelades i vår "riktiga" hemmaborg, vår kära Parkhallen. Kortfattat och lite färgat så ägde vi matchen och 2:a femman skördade stora framgångar. Våra motståndare för dagen, Rosersberg/Arlanda var absolut inte ofarliga på något vis men de flesta farligheter bjöd vi dem på. Stabilt överlag och vass coachning från Linde'n och Frasse. Litet tapp på fokus på slutet och siffrorna putsades till 8-5. Siffrorna speglar inte riktigt matchbilden i min värld och nu råkar det ju vara jag som refererar 😁. Jag måste flika in att jag är sjukt imponerad av vår utespelande målvakt Sophia Lundmark. Grymt jobb i sin formation. I min bok får hon fem getingar av fem idag 🐝🐝🐝🐝🐝 Ny vecka, nya möjligheter. Serietvåa 😲 /M.Olsson A-lag Damer 4 okt 2020 5kommentarer
  • Vinst i premiären

Det blev vinst mot Hagunda på bortaplan. Stabil insats från hela laget och matchen slutar 6-5. A-lag Damer 27 sep 2020 4kommentarer