• Referat: Bäcken HC - Stenungsund HF

Det blev som så ofta i den här serien en jämn match som avgjordes först i slutminuterna. Första perioden är jämn, i andra är vi det bättre laget och i tredje så är det hemmalaget som är något bättre. Bäcken gör 3-2 med 02:34 kvar, och kan sen punktera matchen i öppen kasse när vi jagar en kvittering i slutet. Tycker vi är värda minst en poäng efter en bra insats, men vi får komma igen på söndag borta mot Kungälv istället. Noterbart i övrigt var att John Holmstedt mycket glädjande var tebax på isen och gjorde bra ifrån sig. Bäcken-Stingers 5-2 (1-1, 1-1, 3-0) Skott: 48-41 (12-8, 13-19, 23-14) Målskyttar: Julius Holmstedt, Jonathan Fogelström Matchfakta /Josef A-lag 17 nov 2017 0kommentarer
  • Referat: Stenungsund HF - Mjölby HC

Det blev precis som i förra mötet med Mjölby en jämn match där vi återigen lyckas vinna. Vi gör en bra förstaperiod och får med oss en 2-0-ledning till första pausen vilket banar väg för segern. Trots 3-0 drygt halvvägs in i matchen så blev det riktigt nervöst på slutet efter att Mjölby reducerat två gånger om och fick chansen att spela 6 mot 4 under sista minuten. Vi gör en uppoffrande insats över hela isen samtidigt som Robert Kinisjärvi är grym i kassen. Stingers-Mjölby 3-2 (2-0, 1-1, 0-1) Skott: 31-40 (11-7, 12-18, 8-15) Målskyttar: Michael Schumacher, Christoffer Lindqvist, Daniel Berggren Publik: 379 Matchfakta /Josef A-lag 13 nov 2017 0kommentarer
  • Referat: Trollhättans HC - Stenungsund HF

Efter en jämn förstaperiod så gör vi ett ryck i andra och går ifrån ytterligare i tredje, vilket ger oss en stabil och viktig 3-poängare. Våra 3 insläppta mål kommer alla vid spel i boxplay, där hemmalaget är effektiva i sitt 5 mot 4-spel. Vi har nu 4 raka segrar som det gäller att bygga vidare på då serien startar om på söndag igen då Mjölby kommer på besök. Trollhättan-Stingers 3-7 (1-1, 0-2, 2-4) Skott: 37-41 (15-12, 10-12, 12-17) Målskyttar: Victor Kjellsson 2, Marcus Carlsson 2, Julius Holmstedt, Jonathan Fogelström, Christoffer Lindqvist Matchfakta /Josef A-lag 7 nov 2017 0kommentarer
  • Referat: Stenungsund HF - Tibro IK

Det blev en jämn och svängig match som kunde slutat lite hur som helst, men återigen så fick vi med oss en vinst och en viktig bonuspoäng. Robert Kinisjärvi gjorde några makalösa räddningar som höll oss kvar i matchen och gav oss chansen att vinna. I övrigt så gjorde vi ingen större insats och får vara glada för att vi lyckades hämta upp flera underlägen under matchen och sen avgöra i straffläggningen där Victor Kjellsson kyligt fick sätta sista straffen. Stingers-Tibro 6-5 (2-2, 2-3, 1-0, 0-0, 1-0) Skott: 50-39 (15-12, 13-7, 18-18, 3-2, 1-0) Målskyttar: Marko Sretovic 2, Christoffer Lindqvist, Marcus Carlsson, Daniel Berggren Målskyttar straffar: Victor Kjellsson, Michael Schumacher Publik: 317 Matchfakta /Josef A-lag 2 nov 2017 0kommentarer
  • Referat: Sörhaga/Alingsås HK - Stenungsund HF

Vi fick en minst sagt flygande start på matchen då Tyler Romain gav oss ledningen redan efter 28 sekunders spel. När sen ytterligare 4 puckar letat sig in bakom hemmakeepern innan matchklockan nåt 7 minuter så var matchen så gott som redan över. Vi gör en riktigt bra laginsats med hårt jobb över hela isen och 7 olika målskyttar, samt i vanlig ordning tryggt och säkert målvaktsspel från Robert Kinisjärvi. Sörhaga/Alingsås-Stingers 2-7 (0-5, 0-1, 2-1) Skott: 23-33 (6-13, 2-16, 15-4) Målskyttar: Tyler Romain, Pontus Thorén, Tom Larsson, Michael Schumacher, Linus Johansson, Marko Sretovic, Marcus Carlsson Matchfakta /Josef A-lag 30 okt 2017 0kommentarer
  • Referat: Kållered SK - Stenungsund HF

Det blev precis som i tidigare matcher den här säsongen tajt och jämnt. Men den här gången var det vi som lyckades vinna med uddamålet efter avgörande i sudden av Marcus Carlsson. Vi fick 2 poäng med oss hem, men borde absolut haft alla 3 då vi ledde med 5-3 med mindre än 7 minuter kvar. Vi hade oxå en puck i stolpen när hemmalaget tagit ut sin målvakt i jakten på en kvittering, små marginaler där. Men då vi inte gör någon vidare bra match så får man kanske vara glad för dom 2 poängen ändå. Kållered-Stingers 5-6 (2-1, 1-2, 2-2, 0-1) Skott: 34-36 (13-11, 7-15, 13-9, 1-1) Målskyttar: Tyler Romain 2, Marcus Carlsson 2, Daniel Berggren, Michael Schumacher Matchfakta /Josef A-lag 26 okt 2017 0kommentarer
  • Referat: Stenungsund HF - Borås HC

Det blev återigen en jämn och tajt match som vi förlorar med uddamålet. En hel del utvisningar delades ut och 5 av målen gjordes i numerärt överläge då båda lagen hade effektiva PP. Stingers-Borås 4-5 (0-1, 3-2, 1-2) Skott: 35-34 (7-14, 15-11, 13-9) Målskyttar: Michael Schumacher 2, Tyler Romain, Marko Sretovic Publik: 487 Matchfakta /Josef A-lag 24 okt 2017 0kommentarer
  • Referat: Töreboda HF - Stenungsund HF

Det blev en svängig tillställning där vi inleder med en bra förstaperiod, gör en dålig mellanakt, för att sen avsluta med en stark tredje som ger oss 3 sköna och välbehövliga poäng med oss hem. Töreboda-Stingers 4-6 (0-2, 4-1, 0-3) Skott: 40-31 (9-12, 17-9, 14-10) Målskyttar: Michael Schumacher 3, Julius Holmstedt 2, Jonathan Fogelström Matchfakta /Josef A-lag 19 okt 2017 0kommentarer
  • Referat: Stenungsund HF - Vänersborgs HC

Det blev återigen en ganska jämn match sett till spel och målchanser där vi gör en helt okej insats mot ett bra motstånd. Men gästande VHC är något bättre och effektivare och vinner därmed helt rättvist. Vi får sikta in oss på onsdagens bortamatch mot Töreboda istället. Stingers-Vänersborg 2-6 (0-1, 1-3, 1-2) Skott: 32-39 (13-13, 14-13, 5-13) Målskyttar: Marko Sretovic, Michael Schumacher Publik: 321 Matchfakta /Josef A-lag 16 okt 2017 0kommentarer
  • Referat: Ulricehamns IF - Stenungsund HF

Förlust efter jämn match. Det blev en jämn bortamatch mot obesegrade Ulricehamn som vi tyvärr förlorade då hemmalaget gick ifrån i slutet av matchen trots att vi haft ledningen två gånger om under dom två första perioderna. Vi gör ändå en klart bättre match nu än vad vi gjorde hemma mot Kungälv i söndags. Det är bara att ladda om och ta nya tag mot Vänersborg på söndag i Stenungsund Arena. Ulricehamn-Stingers 5-2 (1-1, 1-1, 3-0) Skott: 43-30 (13-9, 13-13, 17-8) Målskyttar: Christoffer Lindqvist, Marko Sretovic Matchfakta /Josef A-lag 13 okt 2017 0kommentarer