• Delad poäng i avslutningsmatchen

Ja nu var vid säsongens slut som var vid Hedströmmen och det var Munktorp som stod på andra sidan. Förutsättningarna var enkla vinnaren i matchen var före det andra laget i tabellen och det var vi som spelade på hemmaplan. Matchen börjar och vips har en Munktorps spelare sprungit sig fri på en djupledsboll och lägger in 0-1 och det har bara gått 3min. Vi på sidan ser mycket likheter med Arboga borta på våren då energi nivån var på samma låga nivå som i denna första halvlek. Halvleken fortsätter i samma anda där vi gärna ser att någon annan gör jobbet än jag själv och positiva initiativ syns otroligt sällan. Tack och lov är inte heller Munktorp supertaggade och det stannar vid 0-1 med halva matchen spelad. Vi snackar om att visa betydligt bättre inställning och öka tempot i största allmänhet i andra halvlek för vi kan så mycket bättre. Första minuten i andra nickskarvar den framflyttade Dalibor en boll i djupet som Tien lobbar över målvakten och hans första mål är ett faktum i A-lags tröjan och det är kvitterat 1-1. Det dröjer tyvärr bara till minut 6 när Munktorp tilldöms en straff då domarna tycker Emil fäller spelaren i straffområdet. Straffen sitter och de leder igen med 1-2. Vi jobbar dock vidare på ett bättre sätt än i första men bollen vill inte in bl a nickar vi i underkant på ribban har flera farliga skottlägen men det dröjer till minut 35 innan målet kommer. 2-2 görs av Dalibor på frispark som han smart lägger riktigt snabbt och överraskar hela Munktorps lag inklusive målvakten. Vi skapar även något läge till t ex Alis nick på Emils inkast som målvakten räddar riktigt fint. Ahmed gör i andra halvlek debut i A-laget och står för flera fina lösningar som så när resulterar i mål, bra. 2-2 slutar matchen och kan vara rättvist då lagen hade var sin halvlek. Nu är serien slut och vi blir 8a i serien med 29 poäng och plus 7 i målskillnad. Förra året hade vi 23 poäng och -6 i målskillnad så säsongen är klart godkänd och inleddes med flera tunga spelartapp och det skall tas med i beräkningen. Vi har avslutning den 22a Oktober i hallen med klubbens ledare och då ska vi dela ut lite priser och bl a säsongens spelare skall utses av er spelare och oss ledare, fundera lite på detta tills då och det gäller hela säsongen och inkluderar både träningar, matcher och vid sidan om planen. Nog för idag och syns den 22a. /Ledarna Seniorer herrar 2 okt 2016 0kommentarer