10:45

Spöland Vännäs IF 1

Referat: Tegs SK - Spöland Vännäs IF 5-5

Seriestarten avklarad
Så var första seriematchen avklarad, Teg startade med att göra mål redan efter någon minut och man anade det värsta, men ack så fel. Efter första halvlek var vi i ledning med 1-3. Teg ägde nog bollen mer än oss och var lite mer passningssäkra, men vi var vassare i vår kontringar.Spelet i andra var likartat hela perioden 3-4 i paus. I tredje kändes det som vi mattades lite och Teg kom ikapp slutresultat 5-5.
Vår förhoppning inför matchen var att kunna producera några mål framåt och det klarade vi toppenbra. Teg var lite tuffare i närkampsspelet så det får vi nöta på i kommande träningar.
Alla gjorde bra ifrån sig denna match, men ändå lite extra plus till Mehdi i målet. Fyra olika målskyttar också det bra.