Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Spif Umeå A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Spif Umeå
Innebandy
A-lag Herrar
IK Spif Umeå

Kontaktinformation

Namn IK Spif Umeå
E-post olofbylund@hotmail.com

Om IK Spif Umeå A-lag Herrar

IK SPIF UMEÅ

Vår förening, IK SPIF UMEÅ, är en förening bestående av alerta och entusiastiska innebandyspelare som är eller har varit studenter vid Umeå Universitet. Föreningens övergripande syfte/mål är:

"Att ge studenter möjlighet att utöva innebandy i en förening där laganda och social gemenskap lever i symbios med idrottslig framgång"

Tränings- och matchverksamheten bedrivs till största del i IKSU sportcenters lokaler. Vi strävar efter att uppnå syftet och målen genom god inställning och ett engagemang av medlemmarna till det ansvar och förpliktelser som tillfaller densamme. Alla medlemmar skall aktivt delta i föreningsarbetet för att på så sätt hålla föreningen levande, dvs. ett delegerat ansvar skall få den enskilde medlemmen att känna sig betydelsefull och delaktigt i föreningens framgångar.

Slutligen vill vi framhäva att vi prioriterar god stämning i form av laganda och social gemenskap, där alla i föreningen behandlas lika, före ambitioner på idrottslig framgång.


--------------------------------------------------------------------------------
Uppkomst

1994 samtalade Roger Altgenug och Jens Söderlund om att starta ett innbandylag. Efter att ha gått genom bekantskapskretsen, bekantas bekanta, klasskamrater och främlingar så fick man ihop en trupp. Efter att den dåvarande ordföranden tagit kontakt med IKSU så lyckades man starta ett samarbete med dem (ett samarbete som vi fortfarande har). På hösten 1994 stod så IK SPIF Umeå färdigmobiliserat och redo att beträda arenan. Målet den första säsongen var att vinna division fem (vilket man inte gjorde). Det här var starten för Idrotts Klubben Superior Performance In Floorball Umeå - IK SPIF Umeå.