• Referat: Solängens BK Vit - Jonsereds IF Gul

Idag spelade vi säsongens sista seriematch mot Jonsered. Vi tycker att idag levererar killarna en fantastiskt fin fotboll och vi gör en av säsongen bästa matcher. Vi spelade första halvlek i krafitg motvind och delvis i inledningen blev vi tillbakatryckta men vi försvarar oss bra. Vi gör både 1-0 och 2-0 innan Jonsered reducerar och kvitterar innan halvlek. Vi skapar bra med chanser i första halvek som var en jämn tillställning. Andra halvlek har vi betydligt mer boll och vi spelar jättebra, Jonsered har några kontringar men vi gör 3-2. Tyvärr kvitterar Jonsered mmen vi skapar ett par riktigt farliga chanser att avgöra med bland annat ett stolpskott. Matchen slutar 3-3, grymt bra spelat av alla idag! P-04 22 okt 2019 0kommentarer
  • Aktiviteter V.43

Hej vi spelar och tränar följande under V.43 Tisdag : Match mot Jonsered Onsdag: Forbollsträning 18-19.30 Torsdag: Fys 17-18 Mvh Tränarna P04 P-04 20 okt 2019
  • Referat: Nol IK - Solängens BK Grön

Sen torsdagsmatch och enligt oss en konstig utformad plan och storleksmässigt dessutom bara bra ljus på ena sidan. men det är lika för båda lagen. Matchen inleds i ett högt tempo där Nol tar ledningen efter bara några minuter där vi inte jobbar hem tillräckligt bra. Men vi kämpar oss in i matchen och kvitterar efter en frispark och nickmål. Första 20 min så står matchen och väger men sista timman så är vi klart det bättre laget. Alla kämpar och sliter och emellanåt väldigt fint spel och fina kommbinationer. Ibland gör vi det för svårt för oss och vi släpper inte bollen i tid. Men sett över hela matchen så gör vi en mycket bra match. Bra jobbat killar! P-04 17 okt 2019 0kommentarer