23 augusti 2019
18:30

Västra Frölunda IF Grön

Referat: Solängens BK Vit - Västra Frölunda IF Grön

Idag var det dags för första matchen efter sommaruppehållet. Vi fick ett sent besked att matchen skulle spelas uppe på Krokslättsvallen istället för Åbyvallen. Solen tittade fram lagom till matchstart, vi startar matchen i högt tempo och spelar fin fotboll på alla postioner på planen. Vi gör 1-0 efter 3 minuter efter ett fint anfall efter målet fortsätter vi att trycka på och skapa målchanser och har med oss 2-0 i Paus. Frölunda hade inte många chanser i första och vi spelade väldigt bra. Vi pratade i paus att det gällde att fortsätta göra jobbet, Frölunda ändrade taktik och flyttade upp och spelade med 2 anfallare och slog långboll efter långboll. Vi lyckades värja oss bra, dock fick dom igenom bollen och gjorde 1-2. Men vi tar tag i spelet igen efter 10 min och rullar på bra, vi gör både 3-1 och 4-1 innan Frölunda till slut reducerar till slutresultatet 4-2 till oss. Fantastiskt att se hur alla kämpar och sliter och gör jobbet. Idag trots uppehåll grymt!! Så kul att se.