• Derby i alltvåans tredje omgång

Ikväll beger Iron sig till Rimbo för tredje matchen i alltvåan. I grundserien vann man en varsin match när lagen möttes. Rimbo blev seriesegrare i serien. Rimbo har sedan inlett alltvåan med två oavgjorda matcher där man sedan förlorat på förlängning samt straffar. Förhoppningsvis får Iron tillbaka några skadade och sjuka som varit borta de inledande matcherna i alltvåan. Tre viktiga poäng i potten! A-lag Herrar Ish 28 nov 2017 0kommentarer
  • Förlust mot Tumba

Tyvärr blev det förlust i gårdagens match hemma mot IFK Tumba. Iron startar bäst första 10 minuterna och skapar lägen för både ett och två mål. Då får man en utvisning mot sig som Tumba utnyttjar och tar ledningen. Sedan går Iron framåt och skapar lägen men tyvärr blir det inga mål medans Tumba kan kontra flera gånger, perioden slutar 0-4. Väldigt tufft då perioden varit jämn om inte fler lägen för Iron men oförmågan att sätta dit pucken samtidigt som Tumba får 100% utdelning. Resten av matchen kontrollerar Tumba medans Iron verkligen kämpar för att komma närmre i målprotokollet. Matchen slutar 2-7. Nästa vecka spelar Iron borta mot Rimbo på tisdag och sen hemma på fredag mot Eskilstuna Linden. Trevlig helg! A-lag Herrar Ish 25 nov 2017 1kommentar
  • Revanchsugna

Imorgon är det premiär för alltvåan på hemmaplan. Man förlorade första matchen borta mot Segeltorp med 1-6. IFK Tumba kommer på besök och de likt Iron förlorade första match stort. Två revanchsugna lag alltså. IFK Tumba åkte ner från division 1 förra säsongen och har gått ut med att man snabbt ska gå upp igen. Man har börjar säsongen bra och vann den andra serien. Annan kuriosa är att man tränas av gamla AIKspelaren och hockeydomaren Ulf Rådbjer. Nedsläpp 19.00 och puckastningen är sponsrat av Dumle. Bjud in, dela inlägget så hejar vi fram grabbarna till seger!! A-lag Herrar Ish 23 nov 2017 0kommentarer
  • Ikväll är första matchen i Alltvån

Iron börjar borta mot Segeltorp som kom två i den andra serien. Man kom även tvåa i både box- och powerplay så där är viktigt att vara koncentrerade. Dessa spelformer blir ännu viktigare nu när man möter bättre lag och matcherna blir tightare. Spelare att hålla koll på är Robert Sterling-Berglund som kom tre i skytteligan och sjua i poängligan. Självklart ska man stötta laget på plats, matchstart 19.30 i Segeltorpshallen. Har man förhinder kikar ni in länken. A-lag Herrar Ish 21 nov 2017 0kommentarer
  • Skyttekungar i Iron

Iron gjorde näst flest mål i serien efter Viggbyholm. Men vi hade två spelare som gjorde mer mål än alla andra spelare i hela serien. Grattis Arvid och Adam till första och andraplats i skytteligan! A-lag Herrar Ish 20 nov 2017 0kommentarer