SK Höjden

Referat: IFK Kungälv - SK Höjden

Då var det dags för match på charmiga SkarpeNord mot laget vid Kexfabriken, denna gång kunde dom bästa spelarna i Kungälv spela så inget sent samtal om matchflytt denna gången utan stakast möjliga lag från deras sida.
Höjden/Mölndal spelar ju alltid med starkast möljiga lag av de spelrna som är tillgängliga och kan spela, men nog om det.
Idag vann Kyngälv rättvist, vi gjorde inte vår bästa match för säsongen trots det kändes det bra efter första halvlek där vi trots underläge kändes det som vi var med i matchen. Vi släppte in ett par tveksamma mål och gjorde två riktigt snygga bandymål av Edwin och Jakob så därför poitiv känsla i paus trots 2-4.
Det som avgör är 10 olyckliga minuter i andra halvlek i min 49 får vi straff, bränner den och i 50 gör motståndarna 2-5, strax därefter 2-6 på hörna och energin tar helt slut, 2-7 och 2-8 kort därpå och matchen är över. Vi tar Timeout och lyckas dämpa raset något.