3 februari 2019
11:30

SK Höjden

Referat: IK Vikings BK - SK Höjden

Första matchen av två under vår dagsresa till Värmland spelades mot Viking från Hagfors, lite busströtta och med lite sega ben gled killarna in på naturisen på Hagforsvallen och fick en drömstart med mål på straff av Olle redan efter 1min.
En ganska svårspelad is gjorde att spelet hackade mycket och trots en del klara målchanser ville bollen inte in,
Vi hade hoppats på att tidigt få dit ett par bollar för att sedan kunna spela av matchen utan att ta ut oss för mycket med tanke på nästa match, men så blev det inte riktigt.
Viking kvitterar på en lite onödig hörna i den 21 min men vi tar åter ledningen ganska omgående med mål av Georg i 23 och Jakob i den 24 min så 3-1 i paus och lite andrum.
Andra halvlek fortsätter lite darrigt och spelmässigt är det inte bra, Viking krigar in reducering till 2-3 och nu är det lite nervöst. Chanser åt båda håll ,Viking har mängder av energi och går för en kvittering.
I den 83min dansar Georg fram på skidskorna och trycker dit sitt andra mål för dagen,lugnet sprider sig i laget och vi kontrollerar sedan matchen. I den 89 min dunkar sedan Olle in sin andra straff för dagen och matchen slutar 5-2.
Snabb dusch och mat i bussen för vidare transport till Tingvalla för dagens andra match mot Karlstad Hocke....Bandy.