12 januari 2019
13:00

SK Höjden

Referat: Oskarström - SK Höjden

Efter att Höjden haft ledningen efter den första halvleken så vändes matchen i den andra halvleken och Oskarström gick segrande ur dagens drabbning på Strömvallen i division 2 sydväst.

Höjden inleder dagens målskytte efter cirka en kvarts speltid. Det är Felix som högt upp på hemmalagets planhalva slår in en passning mot mål som Hans styr in. 0-1. Oskarström kvitterar en stund senare. 1-1. Vi nöter på och rullar runt bollen inom laget, men på grund av regnväder så är det mycket svårspelat och felpassningarna duggar tätt. Hemmalaget spelar inte särskilt bländande bandy dom heller. En kvart ifrån slutet kommer vårt andra mål och denna gång genom Felix. Det kommer till på inspel från Felix även denna gång och nu via en vit-röd spelare rullar bollen in mellan stolparna. 1-2. Mot slutet av halvleken börjar hemmalaget att ta över taktpinnen, detta samtidigt som vi drar ner på tempot. Detta gör att vi får svårare att hänga med i det defensiva arbetet och vi drar på oss ett par utvisningar lagom till halvtidsvilan.

I den andra halvleken börjar Oskarström ungefär där de slutade den första. De gör två ganska snabba mål och plötsligt har de tagit över matchen även resultatmässigt. 3-2. Kort därefter kvitterar vi på frislag genom Hans assisterad av undertecknad. 3-3. Men med cirka 20 min kvar av matchen tar hemmalaget återigen ledningen i matchen genom att göra 4-3. Detta blir också slutresultatet. Förlusten innebär således att våra fina segertrend är bruten. Nya tag nästa helg då vi tar emot Oskarström på hemmaplan!