20 januari 2019
15:00

Oskarström

Referat: SK Höjden - Oskarström

Efter att vi åkte på en snöplig uddamålsförlust borta Strömvallen förra helgen var det så dags för returmatch idag hemma mot Oskarström. Efter en fin första halvlek slutar matchen till slut med en komfortabel 7-3-seger för Ruddalens lag.

Höjden öppnar matchen starkast genom att göra det första målet för dagen, det är genom undertecknad framspelad av målvakt Daniel. Några minuter senare kvitterar gästerna till 1-1 genom sin spelmotor Tobias Emanuelsson. Men vi vill inte ge dem särskilt mycket mer utrymme än så utan kort därefter tar vi återigen ledningen i matchen. 2-1 av undertecknad på skott, denna gång framspelad av Ola. Vi äger mycket boll i inledningen av matchen och även om vi inte öser in mål så kan vi ändå kontrollera matchbilden. En halvtimma in på matchen gör vi 3-1 genom Josef på en läcker framspelning av Ola, återigen. 3-1 blir snabbt 4-1, den här gången genom Jakob assisterad av Hellström. Sen gör Jakob sitt andra poäng i matchen när han några minuter senare serverar Axel bollen som sedan hänger in 5-1. Sedan tar gästerna time out. Time outen verkar ge resultat då halläningarna reducerar till 5-2 med ett par minuter kvar av halvleken.

I början av den andra halvleken tappar vi spelet något och bara efter 5 minuter är det reducerat till 5-3. Men med en halvtimma kvar av matchen lyckas vi återigen visa var skåpet ska stå genom att på straff skicka in 6-3 hårt och resolut. Målsskytt Ola. Josef fastställer sedan slutresultatet till 7-3 efter en framspelning av Hellström. Vi vinner matchen och tar därmed en mycket viktig revansch på Oskarström!