19:30

Vildkatterna

Referat: SK Höjden - Vildkatterna

Vi inleder säsongen mot Vildkatterna, dominanter i division två de senaste åren. Det är en strålande bandykväll på Ruddalen.
Vi inleder kanonbra och följer vår plan strålande. Arbetet ger resultat och vi tar följaktligen ledningen med 1–0. Eftre detta tappar vi något i intensitet och Vildkatterna kvitterar till 1–1. Vi tar tillbaka initiativet och går till en 4–1 ledning inom loppet av dryga tio minuter. Ett resultat som står sig över pausvilan.
Vi har ett gott snack i halvlek och är fortsatt taggade.
Andra halvlek löper på som innan men Vildkatterna gör 4–2 innan vi tar tag i matchen och gör 5–2. Då börjar vi tappa vårt spel och Vildkatterna gör 5–3 på en straff, målvakten räddar en straff från oss, och Vildkatterna tar över spelet och lyckas reducera och kvittera till 5–5 när det är 10 minuter kvar. Då gör vi både 6–5 och 7–5 som blir slutresultatet.
Summerat så gör vi en klart godkänd premiär. Att inleda med en vinst över Vildkatterna lovar gott inför säsongen.