19:00

Sunvära SK

Referat: SK Höjden - Sunvära SK

Vi tar oss an Sunvära med gott mod. Vi har under försäsongen mött dem två gånger och det har varit jämna bra matcher.
Matchen startar och vi spelar bra. Frustrationen sprider sig hos Sunvära som drar på sig en utvisning för olämpligt uppträdande och vi tar omgående ledningen med 1-0 genom Daniel Lindgren.
Tyvärr kvitterar Sunvära till 1-1 redan efter en minut och ökar på till 1-2 efter ytterligare en minut. Vi tar oss samman och håller upp spelet bra innan Sunvära ökar på sin ledning till 3-1 på hörna. Lyckligtvis replikerar vi snabbt och gör 2-3 också på hörna genom Filip Andersson som också är resultatet i halvtid.
Andra halvlek startar och en av Sunväras duktiga ryssar, Podkin ökar på till 2-4. Tyvärr gör Sunvära även 2-5, 2-6 och 2-7 innan Daniel Lindgren gör sitt andra mål och reducerar till 3-7. I slutet friserar Filip Andersson siffrorna på straff till 4-7 som blir slutresultat.
Vi kan konstatera att vi återigen gör en bra match men att vi har svackor. Dessa straffar oss och vi förlorar med siffror som är större än hur matchbilden egentligen var.
Nu slipar vi formen inför mötet med Mölndal på Annandagen.

sön 26 feb 2017, 13:00 Sunvära SK - SK Höjden