• Träningarna börjar igen efter sommarledigheten!

Nu börjar träningen igen efter sommaruppehållet! Ska bli skönt att köra igång igen! Vi är taggade. U17 26 jul 2021 0kommentarer
  • Referat: Sävsjö FF - Hjulsbro IK

En mycket mycket tung förlust. Det började inte bra. Efter dryga kvarten får Hjulsbro straff. En stensäkert straff och 0-1. Efter det målet tar vi över och är det bättre laget. 1-1 efter slarv i deras försvar och ett lika stensäkert avslut av Isam. Då tar vi över ännu mer och spelar som vi vill spela med bra energi och bra passningsspel. Vi gör 2-1 & 3-1 efter inspel från högerkanten. Vi går till halvtidsvila med en skön känsla. Andra halvlek försöker Hjulsbro sätta högre fart, men vi står emot och det känns som vi har matchen i vår ficka. En efter slarv från vår backlinje så blir det friläge och de sätter 2-3. Oron börjar smita in i laget och Hjulsbro får ännu mer energi. Frispark från ca 35 meter som går förbi alla och helt plötsligt står det 3-3. Hjulsbro får förstås ännu mer energi av detta. När drygt 4 minuter återstår sover vår backlinje och på en långboll hinner deras anfallare före Albin i mål och lyckas lobba in 3-4. Sävsjös grabbar har inte energi nog för att gå för 4-4. Vi tar med oss första halvlek tar vi med oss. Måste orka andra bara. U17 20 jun 2021 0kommentarer
  • Referat: IFK Värnamo - Sävsjö FF

Ytterligare en svag insats med dåligt fokus. Förlust med hela 5-0 mot ett bra IFK Värnamo. Inget att skriva hem om. Nya tag bättre inställning. Synd att göra en så dålig match i seriepremiären. Matchens stjärnor ?????? Albin ???? Arvid ??Ingen U17 17 jun 2021 0kommentarer