Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Syrianska FC U15

Följ

U15

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Tabell
Lag M V O F P
1 Syrianska FC P03 2 2 0 0 6
2 Eskilstuna City FK P03 2 1 0 1 3
3 Oxelösunds IK P03 2 0 0 2 0

Match

Syrianska FC P03

2 - 1
Brunnsängs IP KG
13 april 2018
19:00

Eskilstuna City FK P03

Referat

Referat: Syrianska FC P03 - Eskilstuna City FK P03

Igår spelade vi vår andra DM Match, att vinna matchen betydde avancemang till slutspelet.

Vi visste om sen tidigare att City är ett riktigt bra lag som jobbar brett med sina yttrar och med forwarder som möter felvänd med direkt skarv till rättvända spelare.

Matchen i helhet styrdes av City som gjorde det svårt för oss att kunna hitta och etablera vårt eget spel. Kan man inte vara den bollförande laget så krävs det också att man jobbar kollektivt i försvarsspelet för att göra det svårt för motståndarna. Just den biten gjorde vi under första halvlek på ett perfekt sätt. City skapade ingenting under första halvlek än några halvdana målchanser som resulterade i att de antingen inte träffade mål eller så fick vår målvakt bollarna på sig.

Istället kunde vi gå till halvtidsvila med 1-0 i bagaget efter att ha på ett effektivt sätt kontrat in målet.

Vi visste att det skulle bli tufft för laget att kunna genomföra en hel match med att försvara och chansa med att kontra.

Under andra halvlek fortsätta City att trumma på utan att kunna skapa några riktiga målchanser och vi fick infinna oss i att försvara och chansa på långa bollar. Detta gick inte så bra mer att vi skapade några lägen i fasta situationer.

Med ca 25 min kvar fick vi en dubbel chans (Tolga och Abraham) att sätta dit 2-0 , men målvakten kunde på ett konstigt sätt rädda dessa. Christian byttes in och det skulle visa sig att han också skulle få göra några svettiga räddningar. För med ca 10-15 min började tröttheten att smyga sig fram i en raskt takt och spelarna slog bara ifrån sig bollarna.

Christian kan ha räddat 3-4 lägen där det kunde ha blivit mål, samtidigt så fick Abraham en ny chans med att "stänga" matchen, tyvärr så rullade bollen ut istället för in....

Med ca 5 min kvar så vart det oerhört tungt för oss och vi gick på knäna.
Vi lyckas fånga bollen och avancera upp med den, det resulterade i att vi fick en hörna och lite andrum.

Under matchen hade just fast situationer varit farliga, vi var helt enkelt bättre än city på detta och någonstans hoppades jag att vi kanske skulle nicka in bollen.
Men nej ett nick mål fick vi inte se, istället kom ett dröm läge för vår lilla "Gattuso" #77 som fick en bort nickat boll vid sin fot och skott fintade bort två motståndare för att därefter dundra in ett skott från ca 25 meter i målvaktens vänstra kryss. Ett läge han själv, vi ledare och alla föräldrar väntat på att han skulle få och den tog han.

Det skulle betyda 2-0 och matchen i princip avgjort. Men tyvärr slappnade vi av sista 3 minuterna och plötsligt vart det enkelt för city att passera oss, med ca 1 minut kvar av matchen lyckades city att reducera efter ett mycket passivt försvarsspel och trötta ben. Mer än så vart det inte och domaren blåste av matchen med ett vilt glädje bland både spelare och föräldrar.

Så till frågan var det rättvist att vi vann?
Den frågan kan besvaras på olika sätt.
Mitt svar är att ett spelförande lag behöver inte betyda att det också ska vara den slutgiltiga segraren. Utan för mig handlar det om vilket lag som genomfört matchen på bästa sätt. Sätt till antal målchanser så var det lika mellan lagen.

I den här matchen visade vi att ett lag kan spela på olika sätt beroende vem man möter och ändå vinna.

+ För kollektivt arbete

- För korta anfall
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Abraham Varli 1 0 0 0 0 0
Aho Durmaz 1 0 0 0 0 0
Alexander Izgin 1 0 0 0 0 0
Antonio Irmo 1 0 0 0 0 0
David Barjakob 1 0 0 0 0 0
Emanuel Michael 1 0 0 0 0 0
Emanuel Altinkaya 1 0 0 0 0 0
Ishak Varli 1 0 0 0 0 0
Ivan Elias 1 0 0 0 0 0
Lukas Varli 1 0 0 0 0 0
Philip Touma 1 0 0 0 0 0
Tolga Dobrev 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Christian Koc 1 0 0 0 0 0 0 0
Mattheus Bachir 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng