• Seger för U-laget i premiären

U-laget vann gårdagens premiär hemma mot Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro med 9-0 efter 6-0 i halvtid. Molly började målskyttet med ett välplacerat skott redan i första minuten och sedan tog dagens stora målskytt Maria över tillställningen med fyra mål där Agnes stack emellan med ett. Andra halvlek blev jämnare och Hanna Maria och Moa gjorde varsitt mål i andra halvlek. En bra match där vi var lite för starka idag. Senior dam för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriepremiär för u-laget

Imorgon måndag spelar U-laget mot Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro U 18.45 hemma på Forsvallen. Matchen kommer spelas 9-9. Senior dam för 20 dagar sedan 0kommentarer
  • Förlust på Älvevi

Det blev förlust i gårdagens derby mot Älvängens IK som vann med 4-0 (3-0) på Älvevi. En spelmässigt jämn match men där ÄIK var effektiva när de fick lägen och vann rättvist. Vi tackar för en trevlig match och önskar lycka till i serien i år. Senior dam 25 mar 0kommentarer