• TILLBAKA PÅ RÄTT SPÅR

Efter ett surt nederlag i senaste hemmamatchen mot ett något förstärkt Arnäs/FV/Anundsjö/Övik/osv så var det dags att packa väskorna och bege sig mot Haraldsängen, nej jag menar Norbergsvallen eller just ja, Olympia blev det till slut. Hur som haver, Gottne 2 stod som hemmalag och dom började matchen riktigt bra, så pass bra att efter första kvarten så var nog vi rätt nervösa över hur denna matchen skulle sluta. Dom tog sig igenom lite överallt men saknade skärpan att göra det riktigt farligt, och de få gånger det blev lite vassare, ja då stod Wille i vägen med fina räddningar. Vi tar ledningen genom Filip som fint rundar målvakten på friläge bara för att få 1-1 i ansiktet i deras nästa anfall. 2-1 trycker vi dit strax innan halvtid då HW kombinerar fint med Filip och smaskar in en otagbar boll i bortre, skönt! I andra halvlek fortsätter Gottne att trycka på men det är vi som gör nästa tillika matchens sista mål då Filip blir fälld av både målis och försvarare i samma situation och domaren blåser straff. Från elva meter är Norén säkerheten själv när han sätter sin tredje straff för säsongen. Otroligt skön seger och en grym insats av samtliga gubbar. Ännu ett kvitto på att när vi jobbar tillsammans så är vi svåra att slå. Nu väntar KB65 på bortaplan kommande fredag, vi siktar på ännu en skalp!💚 Herrlag 6 aug 2023 0kommentarer
  • Revansch!

Idag mötte vi HFC United på bortaplan, ett lag som vi på förhand visste skulle vara duktiga med boll och mest troligt ha mer innehav. Precis så blev det, de är skickliga i sitt sätt att spela och rulla sig fram med bollen men utöver det så lyckas dem inte skapa egentligen någon farlighet alls då vårt försvar står för en otroligt fin insats och håller dem borta från målchanser. Samtidigt som vi försvarar bra så nyttjar vi de chanser vi skapar via omställningar och i ärlighetens namn hade vi kunnat gjort både 3 och 4 mål men det stannar vid 1-0 i vår favör genom DeWall som avgör med sitt frilägesmål i 19:e minuten. Otroligt roligt att se hur samtliga krigar fullt ut hela matchen igenom trots ett otacksamt bolljagande. Prestigelöst och målmedvetet! Nu laddar vi om inför tisdagens hemmamatch mot Arnäs, 19:00 på Torsvalla, vi ses där! Herrlag 22 jul 2023 0kommentarer
  • BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!

Viktigt match på nedre halvan idag då Junsele gästade Torsvalla. En första halvlek där vi spelar rätt fint och skapar många lägen som vi borde gjort mål på men det ville sig inte riktigt med avsluten. Istället går vi till pausvila i underläge 0-1 efter att vi slarvat med bollen och bjuder dem på målet, men vad hjälpte det? I andra kliver vi ut och ska försöka ta tag i taktpinnen men lyckas inte riktigt trumma igång, skönt nog får dem en utvisning och överläget är ett faktum. Vi trycker på gång på gång, lyfter upp mer folk men bolljäv.... vill inte studsa vår väg, inte riktigt än i alla fall. Men, minut 85 trycker HW in 1-1, riktigt gött, men vi backar inte hem för att säkra en poäng, vi vill ha mer! Trycker fortsätter och i minut 91 kliver Mr Gunn, Herman Gunn fram och smaskar in 2-1 med ett vackert skott i bortre och det jublas på Torsvalla. Ögongodis! 2-1 står sig och tre poäng är bärgade. Helt välförtjänt sett till hur många chanser vi skapat under både första och andra och de ramträffar som dragit oss vid näsan. Nu tar vi ett välförtjänt uppehåll, njuter av sommaren, lever gott och laddar inför omstarten. Tack till all ni som stöttar oss, inte bara ikväll utan även de tidigare matcherna, vi ses igen i Juli.💚 Herrlag 30 jun 2023 1kommentar