• Derbydags för herrarna fredag 14 juni

Våra herrar spelar derby hemma på trivsamma och gemytliga Grenadjärvallen nu på fredag 14 juni klockan 19:00. För derbymotståndet står Yxhults IK. Välkomna! Herrlaget 11 jun
  • Förlust på G-vallen

Efter den tuffa bortamatchen mot Nyköping väntade nu Värmbol på hemmaplan för oss. Fint väder och en fin gräsmatta. Matchen drar igång och Värmbol sätter ganska hög press omgående. Vi försöker komma in i det men lyckas inte riktigt att ta tag i bollen. I mitten på första halvlek får Värmbol in bollen på en felvänd spelare. Han lyckas få in en ”bissa” i första krysset. Kandidat till årets mål. Sedan har vi en sekvens i cirka 28 minuten där en Värmbolspelare rakt av armbågar våran kapten och domaren ”ser inte” situationen säger han. Men han blåser frispark och BARA varnar Värmbol spelaren. Holm tvingas till byte och ett besök på sjukhuset för att sy ihop den delen i ansiktet. 2-0 kommer på mycket slarv från vår sida på en fast situation. I andra halvlek försöker vi men vi är inte ens nära. Skärpan saknas och vi lyckas inte störa Värmbol som åker ifrån G-Vallen med en ganska så enkel seger. Nya tag i Norrköping mot Adas kommande helg. Herrlaget 2 jun 0kommentarer
  • Hemmamatch på fredag förr herrlaget

Nu på fredag 31 maj klockan 19:00 hemma på trivsamma och gemytliga Grenadjärvallen spelar våra herrar mot Värmbols FC. Välkomna! Herrlaget 28 maj
  • Oavgjort i Nyköping

Väldigt, väldigt tuff match på bortaplan väntade. Ett väldigt fysiskt motstånd som har tagit poäng av topplagen genom en tydlig spelide. Inte vacker men tydligen effektiv. Vi åker ner till Nyköping med 13 spelare. Vi startar matchen och Nyköping visar direkt att dem inte är intresserade av någon fin fotboll. Väldigt rak och fysisk. Deras väldigt smala plan utnyttjade dem nästintill under hela matchen. Varje inkast för dem blev som en hörna. Stora och starka var de och det visade de när de gjorde mål. På just ett ”inläggsinkast” i box. Vi försöker spela men planen är inte riktigt spelduglig. Vi går in i halvtid med 1-0 underläge. Vi förändrar inför andra halvlek och grabbarna där ute lyssnar och tar in planen för andra halvlek. Det visade sig direkt. Vi tar över matchen och börjar skapa lägen samt trycka ner motståndet. 1-1 kommer välförtjänt efter ett dröm avslut av Etiandro som fiskar på bortre stolpen vid vår hörna. Han får bollen, lyckas få kontroll på den och smäller in den i första krysset. Vi fortsätter i samma intensiva tempo och i 71 minuten får Etiandro bollen av Adam som hamnar i ett mot läge precis utanför straffområdsspetsen. Han gör sin gubbe och placerar in den i bortre för 1-2 och ledning Rynninge. Vi har även läge att utöka ledningen men oturligt utanför. Tyvärr… så kommer en kvittering i 92:a minuten på ett liknande sätt som 1-0 målet. Surt att tappa i sista sekunderna av matchen men vi har varsin halvlek. Dem är bättre i första och vi i andra. Beröm till grabbarna som gör en bra insats och lyckas hålla till sista sekunderna trots omständigheterna. Herrlaget 25 maj 0kommentarer
  • Matchens lirare

I samband med matchen i fredags utsågs matchens lirare i båda lagen. I Rynninge IK utsågs Emil Nilsson och i Kungsör utsågs Mohamad Ismaeel Alarid. Spelarna fick fina blombuketter ifrån Interflora Acacia Tybble. Herrlaget 19 maj 0kommentarer
  • Förlust i serien, vinst i cupen

Match mot Kungsör på fredagskvällen. Om vi var sugna på revansch? 110%. Vi startar matchen starkt och skapar lägen nästintill omgående. Vi vågar ta tag i bollen och styra tempot, vi var hungriga idag. Chans efter chans skapas men bollen vill inte in. Vi har lägen till att göra fyra till fem mål i första halvlek men det ville sig inte. Halvtid och mållöst. Andra halvlek drar igång och där fortsätter vi i samma takt. Vi tar tag i matchen och fortsätter anfalla. Vi radar upp målchanser men vi är oskarpa i avsluten. Turen är inte med oss idag. Fotbollen är ju inte alltid rättvis och idag var en sådan dag. En halvchans i mitten på andra halvlek från Kungsör och en strumprullare senare stod det 0-1 till gästerna. Vi försökte och jobbade stenhårt för att få dit kvitteringen men tyvärr. Det slutade 0-1. Underbart väder och cupmatch mot divison 6 laget Örebois Domaren blåser igång matchen och vi tar tag i det direkt. Vi skapar målchans efter målchans och det syns tidigt att det är nivåskillnad, vilket det ska vara. Matchen spelas på deras planhalva och grabbarna gör det enkelt, fart på bollen, löpmeter och en okej återerövring vid bolltapp. Vi gör 1-0 på straff efter att motståndaren försvarat med handen. Etiandro stensäkert i mål. 2-0 kommer inte långt därefter efter ett underbart kombinationsspel och en fin assist som hittar Senads panna på bortre ytan. 3-0 skulle komma det med efter att Levi vart omkull tacklad i straffområdet. Etiandro i samma hörn och stensäkert. Strax innan halvtid är vi lite avslappnade och från ungefär halva planen får Örebois chansen att sikta in sig och skjuta ett långskott som seglar in i mål. 3-1 i halvtid. Innan andra halvlek drog igång tog Öreboys sina tre straffar och satte alla. Alltså startar andra halvlek med 4-3 ledning för hemmalaget. 4-4 kommer på direktnick på hörna från Gustaf i minut 55. I 69:e minuten kommer en boll in i boxen som Gustaf skarvar till Etiandro. Etiandro tar med sig bollen fram och dundrar iväg ett skott som är omöjligt att ta för målvakten. Ledning för oss igen och nu kunde vi spela av matchen. Slutsignal och 5-4 vinst som tar oss vidare i cupen. I nästa omgång väntar vinnaren från mötet mellan Skyllberg-Nora. Herrlaget 19 maj 0kommentarer
  • Ny fredagshemmamatch för herrarna 17 maj

Passa på att fira Norges nationaldag på trivsamma och gemytliga Grenadjärvallen! Fredagen 17 maj så spelar våra herrar hemmamatch mot Kungsör BK klockan 19:00. Välkomna! Herrlaget 14 maj