• Sandsbro - Ryds SK 0-0

Sista matchen innnan somamruppehållet = Höstomg första Match på Sandavi IP vackert belägen vid Tofta sjöns båthamn Ett härligt sommar väder . Vi började matchen med ett mycket positivt spel , lät bollen rulla mellan lagdelarna under första kvarten . Vi skapade i första halvlek ett par frilägen , men än en gång målskärpan är inte bra ! Vi lät Sandsbro komma in mer och mer i matchen och de hade en rejäl chans i slutskedet som vi skall vara glada det inte gjorde mål på. Andra halvlek ganska mycket ställningskrig. Men vi skapar än en gång fina lägen utan att trycka dit bollen . David hade ett kanon skott som var på väg rätt mot krysset , men Sandsbros målvakt , troligen seriens bästa gjorde en kanon räddning . De har bara släppt in 12 mål på 10 matcher. Sett till målchanser i dagens match borde vi gjort i varje fall 3-4 mål! Men bollen är ju rund som man säger , gör man inga mål kan det inte bli mer än en poäng. Dock får vi vara nöjda med att vi höll nollan. Zalle har gjort ett antal bra matcher nu mellan stolparna. Nu hoppas vi Antonio är tillbaka i aug igen ,så vi kan formera vårt lag på bästa sätt . Robin gjorde ännu en mycket bra insats som mittback . I övrigt har vi alla lite mer att ge killar , skärpan framför allt framför mål. Nu tar vi sommar ledigt ett antal veckor innan vi drar igån igen i slutet av Juli. Ha en härlig sommar och semester nu alla Skjut i Krysset JANNE Fotboll Herrar 2 jul 2018 0kommentarer
  • Wexiö FK - Ryds SK 3-4 (1-3)

Siffror som kanske inte speglar matchen fullt ut. Vi borde säkrat denna seger och inte släppt in Wexiö i matchen . En första halvlek där första halvtimmen är årets bästa Två jätte fina långskott från David , ett i krysset och ett stenhårt som målvakten kanske borde boxat i varje fall gav oss 2-0. Vi gjorde även 3-0 via Viktor på ett fint anfall . Lite sedan som vanligt tappar vi fart och slår oss till ro blir nöjda och glömmer planen vi spelar efter, alla vill framåt ! 1-3 innan paus. Andra inte lika bra som första, men ändå bra spel . 2-3 kom på en straff, som enligt killarna inte var ok fram för TV visning !!!! Som tur och skönt så replikerade vi omg med 4-2 av Adam. Efter det så var det mycket ställningskrig och på en liten markerings miss kom även 3-4 , men vi höll oss kalla och höll resultatet matchen ut . Tre sköna poäng, då uppladdningen och efter matchen inte hade mycket till övers! Inget omklädningsrum , killarna bytte om på läktaren på värendsvallen Och det rum vi sedan fick , ja vill inte ens tala om det , stackars ungdomar som bytte om i det innan oss (Skam Växjö Kommun!!!) Vi åkte hem utan att duscha utan gjorde det i Ryd. Dagens match var vi jämt över alla helt OK . Men lite plus till vårt försvar Simon, Jacob men framförallt våra mittbackar på nya platser för dagen Anton & Robin . David över hela planen och jobbar som vanligt ORKEN!!! Nu har vi en match till innan sommar uppehållet Fredag borta mot Sandsbro serien vänder . Tre pinnar nu och vi är med killar . Skjut i Krysset JANNE Fotboll Herrar 28 jun 2018 0kommentarer
  • Ryds SK - Tolgs IF 0-1 (0-1)

Ja bollen är rund och gör man inga mål kan man inte få mer än 1 poäng ! Nu blev det tyvärr inte ens det , trots ett tajt bra försvarsspel. Tolg skapade egentligen inte en enda målchans och ändå förlorar vi. Vi gjorde mål bortdömda för offside , bränd straff målvakten räddade . Skapade många chanser , men vi är alldeles för dåliga i våra avslut. 0-1 i mitten på första halvlek efter en onödig bolltapp på mittplan fick en av deras forwards komma ensam mot mitt försvaret och med allt flyt man kan ha så studsade bollen deras väg! Som sagt inga bort förklaringar nu , men mer eller mindre två mål fel bortdömda för offside. och ett antal misade öppna målchanser som bara skall vara mål. Spelet i första klart godkänt , men i andra var det krampaktigt. Spelarkritiken idag jämt över kan vi alla bättre. Vi måste tagga upp oss och vilja vinna nu!! Nu måste vi ta nya tag och se till att plocka 6 p innan sommar uppehållet. Skjut i krysset Janne Fotboll Herrar 21 jun 2018 0kommentarer