19:00

Riala GoIF

Referat: Roslagsbro IF - Riala GoIF

Hej!
Det blev ett tråkigt resultat mot Riala. Vi ledare får ta på oss detta till en del då vi accepterade att Riala spelade med halva laget P04 och även någon P03. Det kanske inte gjorde matchen så intressant eller lärorik för de som deltog. Vi hade några roliga saker att rapportera om resultatet till trots. Hisham gjorde sin första match! Skoj! På nyspelarkontot hade vi även Elias som spelade sin andra match och Ludde sin tredje.

Vi tog det mest basala innan match. Att alla anfaller och alla försvarar, att vi behövde ligga på rätt sida och köra passningsorienterat.

Första halvlek inleddes med två snabba baklängesmål och sen fortsatte det. Det blev ett enahanda spel där de ställde sig bakom vår backlinje med två spelare och slog bollar på dem. Vi kom inte till rätta med detta och därför trillade många mål in. Vi var ett nummer mindre än dem och det finns ingen anledning att sönderanalysera det. Vi får glädjas åt att vi såg ett gäng fina individuella aktioner, att vi gjorde två mål och hade en stolpe och sen får vi skaka av oss detta och lägga det bakom oss.

Vi får jobba vidare med positionsspelet och spelbarheten/passningsspelet!

(0-5, 1-6, 1-4 blev periodsiffrorna, Alfons 29' och Melwin 42' var våra målskyttar)
Vi tackar Samuel som gjorde en bra domarinsats!