Lunnarps BK - Rydsgårds AIF, 2-2 (0-0)
Målskytt: Victor Andersson (2)
Gula kort: Johannes Wetterberg, Johan Kronvall

Matchens lärdom, GE ALDRIG UPP!

Det brukar vara kamp på bortaplan i Lunnarp och det skulle det bli denna fredagskväll också! Matchen drog igång och i första halvlek spelar RAIF bra, har mycket boll och spelar runt men kommer inte riktigt in sista biten till några farliga målchanser. Lunnarp vill spela sig igenom nere från målvakt och RAIF ligger högt i press och ger inte Lunnarp tid. Vilket betyder att det blev en ganska målchansfattig första halvlek och när det blåses av för halvlek står det 0-0 på tavlan.
RAIF kör sin genomgång utomhus och det är klart vad som ska göras.
Noggrannare sista biten fram till mål. Och mer skott utifrån.

Andra halvlek drar igång och det dröjer tills den 70 matchminuten innan det blir mål, men det är då Lunnarp som sätter dit den med ett skott utifrån som verkar ta på en försvarare och rullar sakta in längs stolpen i nät. Bara en minut senare kommer mål nummer två, också detta med ett skott utifrån och nu känns det tungt. När Lunnarp sedan får en spelare utvisad efter två tveksamt gula kort så ger det lite energi in i RAIF och man jobbar på framåt, i matchminut 90 står det fortfarande 2-0 på tavlan och det ser kolsvart ut. MEN sen händer det… på stopptid kliver Victor fram och sätter dit 2-1, ett tröstmål är det nog många som tänker i detta läge, men det tar bara en minut tills Victor är framme igen och 2-2 är ett faktum. Vad sen som sker är oklart för mig som publik då jag inte ser situationen men Lunnarps målvakt får direkt rött kort och Johan som ligger ner vid målet efter Victor fotat in 2-2 får gult. När matchen väl drar igång igen gör domaren det lätta och blåser av tillställningen.

Nu väntar tuffa IFK Simrishamn på hemmaplan på tisdag så kom och ge ditt stöd till laget!

1 poäng: Johan Kronvall
Stabil insats matchen igenom och spelar bra tillsammans med mittbackskollegan Pontus Haraldsson

Poängen från matchen är utdelade av Maria Zaar med input från Pontus Björk & Johan Tuvesson

fre 7 sep 2018, 19:00 Rydsgårds AIF - Lunnarps BK 2 - 3