Filip Svensson
Peter Nielsen
Marcus Hansson

-----

En match med ett Staffanstorp som visade att man vill vara ett topplag. Ett samspelt lag med fin fotboll i fötterna och en syn på fotboll som visade sig straffa RAIF.
Ett Staffanstorp som spelade enkel och rak fotboll. Snabbt genom lagdelarna.

Det första målet skulle komma på en hörna. En skarv och en nick i första hörnet. En halvlek som slutar 0-2 efter ett klapp klapp spel och en chanslös Jakob som rundas i målet.
Andra halvlek är en kvart gammal när Staffanstorp gör 0-3 på ännu en hörna som dimper ner i straffområdet framför en Staffanstorpsspelare. Efter 68 minuter slår Mackan en långboll som Rasmus Ridell sätter fart efter och kontrar in 1-3. I jakten på fler mål slutar det med att Staffanstorp gör 1-4 efter en kontring och en passning snett in bakåt och ett fint placerat skott i första hörnet otagbart för Jakob.