Hampus Henricsson saknas pga sjukdom

--------

Första halvlek
Tisdag, sol, fotboll. Med andra ord en riktig toppkväll.
RAIF får en tidig drömstart, redan efter 11 minuter tar sig Rasmus Ridell fri och petar bollen under målvakten och rullar in 0-1. Efter detta sjunker tempot men RAIF bränner en hel del bra lägen bl.a. har Pontus och Rasmus bollar tätt utanför stolpen. I den 34 minuten blir Johannes Wetterberg varnad och på efterföljande hörna nickar Öja in 1-1. Detta i den 38 minuten. Med 1 minut kvar av första halvlek gör RAIF 1-2, detta genom Pontus Haraldsson efter en fantastisk framspelning av Rasmus Ridell. Rasmus chippar snyggt över backlinjen och Pontus avlutar kallt bredvid målvakten.

Andra halvlek
Andra halvlek startar i ett rasande tempo och resulterar i två mål av Simon Kristensson på 2 minuter på 2 hörnor. Detta i minut 53 och 55. Innan dess drog Mattias Hansson på sig ett gult kort. Ett helt annat RAIF som kom ut i den andra halvleken. Ett nummer större fysiskt, ett nummer större tekniskt och spelmässigt. Simon Kristensson avslutar sin fina andra halvlek med att göra hattrick i den 78 minuten. I den andra halvleken var det aldrig något snack om vem som skulle vinna, RAIF visade upp sig från en bättre sida och det unga Öja hade inte mycket att sätta emot.

En bra genomförd match av RAIF som visar upp lite laganda, 3 raka vinster i ryggen och ett enormt självförtroende.
Nästa match spelas hemma på Granhällans IP lördagen den 27 maj kl 14.00. Då mot Staffanstorp United FC.
Kom och stötta pågarna till seger och fortsätt toppstrid!
Granhällans IP lördag 14.00.
Kom dit!

--------

Dagens Poängliga:

3 poäng: Simon Kristensson
Inget svårt att välja vem som skulle få 3 poäng idag, 3 mål och säkert en mils löpning. Simon sprang och skapade mycket framåt. Gör alltså hattrick i andra halvlek på 3 fasta situationer. Stark insats av Simon idag!

2 poäng: Rasmus Ridell
Ett mål och en assist. En väl genomförd match av Rasse, mycket löpningar och en enorm pådrivare.

1 poäng: Mattias Svensson
För dagen målvakt för första gången i div 4 på ett par år enligt honom själv. En styrande målvakt med stor pondus och stor kämparvilja, får tyvärr släpa en boll bakom sig men gör i övrigt en stabil insats!

sön 10 sep 2017, 14:00 Rydsgårds AIF - Öja FF 2 - 1