Avbytare:
Zebastian Jönsson
Jesper Jernberg

- - - - - - - - - -

Tredje matchen på en vecka och få avbytare idag också, det märktes inte i första halvlek då RAIF höll uppe tempot, spelade bra till varandra och kom igenom backlinjen hos Harrie på ett bra sätt. Dagen till ära spelade RAIF med en 3-backslinje som fungerade väldigt bra!

Tomas Jernberg: "Vi kanske ska spela 3-backslinje fler gånger, men vi spelade jäkligt bra i torsdags också!"

Rydsgårds mål kom redan 3 minuter in i första halvlek då Tobias Björk var framme igen. Harrie var snabba i omställningen men sista passen kom inte riktigt fram där den skulle. Efter 22 minuter kommer ändå kvitteringen och vi går till halvtidsvila med 1-1. Sista 5 minuterna av första halvlek bytes Jesper Jernberg (som är på lån från Staffanstorp när det behövs till träningsmatcherna) in på anfallet för RAIF och i början av andra halvlek visar han att han är en målgörare, 2-1 till Rydsgård och nu börjar det synas att det är tredje matchen på en vecka för killarna i RAIF. Det går tungt men man ser verkligen kämpaglöden och viljan att avsluta denna matchen på ett bra sätt.

I 75 matchminuten kommer dock kvitteringen och ställningen 2-2 står sig matchen ut.

Jag skulle vilja ge en stor applåd till killarna som spelat 3 matcher och ändå kämpar sig igenom och slutför denna match på ett underbart sätt!

Slutresultat alltså 2-2 och mål från Tobias Björk och Jesper Jernberg.

Dagens poäng:

3 Poäng: Mattias Hansson
Som ensam mittback i denna match gör Matti ett fruktansvärt bra jobb och det är inte många bollar han släpper igenom.

2 Poäng: Hampus Henricsson
Även i denna match ger vi ut poäng till Hampus som trots sin unga ålder gör många saker rätt. Han startar matchen som anfallare och kommer igenom flera gånger, blir sedan nerflyttad till yterrmittfält och samma underbara jobb där.

1 Poäng: Tobias Björk
"Björken" som Jernberg kallar honom visade sin målfarlighet förra året när han kom på delad 1a plats av skytteligan för alla seriens lag, gör idag ett mål och visar även otrolig styrka i närkamperna.