Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pixbo Wallenstam IBK P08

Följ

P08

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

 • 31 jan Henrik Nyström

  Hej, Det gör vi tränare vid varje träning och sedan sammanställer vid varje terminslut dvs. efter nyår och vid sommaren.

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 jan Sven-Erik Andersson

  Hej igen Per. Fick just ett meddelande från Pixbo att vi skall kontrollera närvarorapporter nu? Det är väl ni som tränare som gör detta eller skall vi som föräldrar rapportera närvaro?

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 jan Sven-Erik Andersson

  Det låter troligt. jag fick lite sms och det är klart att man undrar

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 jan Per Nockhammar

  Apropå den "mystiska" telefonlistan där vi då och då ibland får sms av typen "Anders Persson" har lagts till i gruppen. Detta är inget vi som ledare styr över, men jag misstänker att Pixbo-kansliet på något sätt administrerar en telefonlista och att det då kan gå ut ett sms på det sätt som det gjorde ikväll.

  Någon annan kanske vet bättre?

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jan Sven-Erik Andersson

  Stort tack Per för ditt engagemang

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jan Eva-lotta Liljegren

  Smidigt! 😀 Mycket konstigt att det inte är default nedlåst. Bra jobbat Per.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jan Per Nockhammar

  En så där 350 klick senare så är "synligheten" korrigerad för alla spelare till "för inloggade". Däremot så kan det säkert ta lite tid innan det försvinner, google cache-lagrar ju en hel del. Vi får testa om några dagar hur det fungerar och om det inte känns tillräckligt får vi ta det vidare mot laget.se. Tack Sven för att du uppmärksammade detta!

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jan Eva-lotta Liljegren

  Bra Sven-Erik att du uppmärksammade detta. Bra Per att du ändrar. Vi är väldigt försiktiga med att lägga ut bilder på barnen offentligt, så bra om vi tänker till lite vad som läggs ut och att det är hyfsat låst. Finns tyvärr en hel del knäppgökar på nätet.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jan Sven-Erik Andersson

  Härligt Per. Det bör bli bra med detta. Vi testar detta. Jag testade på en kunddator som vi har i receptionen där jag själv aldrig loggat in på Laget och där fick jag också fram Simon på bildsök google. När jag sedan klickade på bilden kunde jag komma in i laget och se samtligas bilder med namn. Lite otäckt men då kanske detta försvinner nu.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jan Per Nockhammar

  Absolut, ingen fara. Jag kollade igenom nu och ser att det fanns en tick-box för att enbart visa bilder för "inloggade" så det är korrigerat nu.

  Vi verkar också ha möjlighet att manuellt editera synlighet för spelarna till "standard"/ "för inloggade" alternativt "skyddad identitet". Jag kan tycka att vi bör ändra detta till synligt "för inloggade" för samtliga. Däremot har jag inte full översikt över vad detta i förlängningen betyder för sökbarhet på namn och ev. spelarbild.

  Alltså, vi korrigerar synlighet till "för inloggade" för samtliga och önskar man "skyddad identitet" så meddela oss detta.

  Per

  Rapportera

  Rapportera