Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pixbo Wallenstam IBF P05

Följ

P05

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 12 apr 2016 Maria Axelsson

  Bra skrivet Magnus!

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 apr 2016 Michael Stellrot

  Håller med Magnus till 100%!
  Ni ledare är grymma!

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 apr 2016 Emil Tönnberg

  Hej!
  Vill bara passa på och tacka för den trevliga helgen i Örebro.
  Det är helt fantastiskt att se hur våra killar har utvecklats under åren vad det gäller både på och utanför planen och det har dom/vi föräldrar dom fantastiska ledarna att tacka för.Att se det fantastiska arbete ni ledare lägger ner på laget men framförallt på den enskilda individen för att det skall funka bäst för gruppen är helt fanatiskt att se...NI är helt enkelt bäst!!!!
  Tack Niklas, Uffe, Martin, Robert, Fredrik L och Fredrik P för det engagemang ni visar för våra barn! ( hoppas jag inte glömt ngn)
  Vill även passa på och tacka supportergänget på läktarna som gjorde ett gediget arbete i helgen med att stötta laget, tror att det betyder en hel del för killarna...
  Ses i hallarna till hösten igen...

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 mar 2016 Robert Kjellgren

  Hej Pernilla!

  Lite tokigt blev det där. Alltid samling 45 minuter innan match. Vi har kallat alla spelare till match på söndag och när vi ser hur många vi blir skickar vi ut ett mail med uppgifter om den match respektive kille ska spela. Detta eftersom de två matcherna ligger så tätt inpå varandra att det blir svårt att dubblera och vi vill ha ett jämnt antal i varje match.

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 mar 2016 Pernilla Frank

  Hej
  På kallelsen till helgens match i Landvetter står det samling kl 9.15 men samtidigt i texten tolkar jag det som att samling är 45 min innan match, alltså 10.15 om matchen startar 11.00.
  Vad gäller?

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 nov 2015 Michael Stellrot

  OK, tack! :-)

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 nov 2015 Robert Kjellgren

  Hej!

  Det skulle ha varit träning om inte flera av lag svarts spelare varit frånvarande. Alltsåmträningen är inställd denna gång. Informationen fanns med på kallelsen till söndagens match.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 nov 2015 Michael Stellrot

  Hej, är det innebandyträning i morgon trots att ena laget har match?
  Michael

  Rapportera

  Rapportera