8 december 2017
19:15

Pixbo Wallenstam IBF P01 Röd

Referat: Warberg IBF P01/02 Gbg - Pixbo Wallenstam IBF P0...

En bra och spännande fredagsfight borta mot Warberg där Warberg började bäst och tog en 3-0 ledning redan efter 06:07 in i första perioden. Pixbo han reducera till 3-1 innan första perioden tog slut. I andra började spelet bli bättre och Pixbo kom bättre in i sina positioner. Dock hade Warberg fortsatt ledning in i andra periodpausen med 5-2. Tredje perioden hade knappt börjat innan Pixbo hade gjort både 5-3 efter 24 sekunder och 5-4 efter 44 sekunder. Därifrån tog Pixbo över kommandot i matchen och när sedan Matchens lirare i Pixbo Wallenstam IBF HJ - Joacim Ek gjorde 5-5 var det bara en tidsfråga innan avgörandet skulle komma. För spänningen skull så här på en fredagkväll väntade Adam Wang Svensson tills det var 16 sekunder kvar innan han krutade in det avgörande målet som betydde vinst med 6-5. Stort tack till hela laget som gör en riktig krigarmatch.
Tack till dom inlånade spelarna Joacim E - "Matchens lirare" och från P02, Hugo V Hofe, Elliot F, Sebastian B, Melvin L och Noah K.