• Referat: Huddinge IK - Pixbo Wallenstam IBF

En match där vi kom in mentalt fel i matchen. Det kan man inte göra mot ett så bra lag som Huddinge. Det blev ändå jämnt och vi hade våra chanser men Huddinge var hungrigast. Nu har vi brutit ihop och kommer igen imorgon bitti då vi spelar kvartsfinal mot Västerås IBS F03 (GAMMAL) 15 sep 2018 0kommentarer
  • Referat: Pixbo Wallenstam IBF - Söderhamns IBF

Äntligen dags för Fat Pipe invitational. En grymt bra och proffsig turnering. Kompetenta domare och bra motstånd i alla matcher. Uppladdningen till denna cupen kunde varit bättre. Förkylningar i drivor och skolresa till Tyskland är kanske inte så man vill ha det. Men det är bara och gilla läget, dessutom finns det en fascinerande urkraft i detta gäng. Lite med andan i halsen kom vi till hallen där Söderhamn skulle stå för motståndet. Ett duktigt tekniskt lag med fart och väldigt bra målvakter och trevliga föräldrar. De har skördat många framgångar tidigare så vi har länge velat spela mot dem. Matchen började i hög fart, men inte med så bländade spel. Lagen bytte chanser med varandra i inledningen. Men duktiga målvakter stod ivägen. Allt eftersom perioden rullade på kom vi allt mer in i matchen och tog tag i taktpinnen. Vi hade en del bra chanser samtidigt som Söderhamn hade några vassa spelvändningar. Samtidigt försvarade de sig bra och gjorde det svårt för oss att få klara chanser. Sista minuterna tryckte vi på och ett mål hängde i luften, men det blev inte för oss, för när 14 sekunder återstod gjorde Söderhamn mål på en snabb spelvändning. Under andra perioden skapade vi allt mer och tillslut fick deras målvakt kapitulera och vi hade kvitterat. Några minuter senare tog vi även ledningen. Nu spelade vi väldigt bra. I alla lagdelar och alla moment. Söderhamn spelade också bra, så det var en bra match som presenterades till publiken. 2-1 efter andra och vi hade nu en känsla av att detta är vår match. Tredje perioden var mycket underhållande då tjejerna snurrade runt och lekte innebandy. Nu serverades det godis i hög fart. Och vi belönades med två mål till. En mycket bra natch mellan två kompetenta lag slutade med 4-1 i vår favör. Nu är vi igång! F03 (GAMMAL) 15 sep 2018 0kommentarer
  • Sammanfattning av slutspelet i Salming Invitational

Söndagen blev lååååååååång!! Samling 07:15 till första matchen var inte helt poppis! Men det var ju kvartsfinal, så alla kom och alla kom igång. Nu ställdes vi mot duktiga och välorganiserade Lerum F03. Vårt spel var inte lika klockrent som lördagens sista sprudlande match, mer kamp och lite mindre tanke. Detta blev en jämn historia som avgjordes med 1-0 intryckt då EN sekund återstod. Stor glädje för oss, men tufft mot Lerum som stått upp bra och haft ett antal vassa chanser. Efter lite flummande stack de flesta av oss ner till havet och fick njuta en stund i det vackra vädret. En maskot fångades också. men efter visst övervägande kunde tjejerna hålla med om att en levande krabba kanske inte är den bästa maskoten att ha med i båset. Semifinalen stod mot Lockerud F02 som vi redan möte i gruppspelet. De hade i sin kvartsfinal avfärdat den andra gruppens seriesegrare och kom med det in med vind i seglen. Så det var två anfallsglada lag som körde i gång matchen, fullt ös och böljande spel med chanser åt båda hållen, men vi var något mer vassa och kunde gå till välförtjänt pausvila med en 2-0 ledning. Andra perioden backade Lockerud ner lite mer och vi fick möjlighet att rulla runt mer och styra spelet. Vi gjorde först ett mål till och sedan reducerade Lockerud som i slutet satsade frisk att försöka komma ikapp, vilket gav oss möjlighet att göra två mål i öppen kasse. Extra imponerad var att trots att de drabbades av en utvisning fortsatte utan målvakt, kul och modigt. Med 5-1 glädje åkte vi alla till IKEA och åt lunch. Finalen var mot duktiga Landvetter F03/04 och det blev som alltid en jämn och tight match där Landvetter tog ledningen. Tjejerna drabbades inte av panik utan jobbade på och fick lön för arbete genom 2 mål. En bra, underhållande och fartfylld final slutade med 2-1 i vår favör och vi kunde trötta och nöjda åka hem och krascha i soffor och sängar. F03 (GAMMAL) 4 sep 2018 0kommentarer
  • Referat: Pixbo Wallenstam IBF - Lindås Rasta F03

Nu satt balansen mellan struktur och lekfullhet. Resultat? Kul match! F03 (GAMMAL) 1 sep 2018 0kommentarer
  • Referat: Lindome F02 - Pixbo Wallenstam IBF

Tufft, tight och jämnt. Underhållande match. Vi vann på poäng i första perioden och Lindome i andra så ganska rättvist resultat. Jossan var grym! F03 (GAMMAL) 1 sep 2018 0kommentarer