18:30

Pixbo Wallenstam IBF F03 röd

Referat: IBF Backadalen F01-02 - Pixbo Wallenstam IBF F03...

Sen söndagsmatch borta mot Backadalen i Pantamera 3.
Det kändes redan i omklädningsrummet att inte gnistan fanns där riktigt. Det var jobbigt att värma upp och det verkade inte som det var skitkul med innebandy idag. Kanske var det den sena matchen som påverkade suget?
Första perioden började rätt sömnigt och vi alla hade känslan att det kommer bli tufft idag. Backadalen har ett gäng snabba, duktiga och spelskickliga tjejer som dock har lite svårt att hitta mål. De tog dock ledningen helt rättvist med tanke på vårt virriga spel. Senare i perioden lyckas vi göra 1-1 och även ta ledningen med 1-2. I pausvilan slänger vi om lite bland positionerna för att "väcka" tjejerna till liv..Ett drag som nog hjälpte lite tror vi. Vi lyckades gå till 1-4 innan de reducerar igen. 2-4 efter 2 perioder.
Det kändes som vi hade spelet, men ändå inte..... svårt att uttrycka känslan i text och det sa tjejerna själva att det känns inte bra, men det funkar?
Väl inne 3:e perioden får vi till det bättre och målen trillar in även om det inte är vår bästa match denna vecka.
2-7 till slut till oss i en inte så välspelad match....men det kanske visar på en stor inre styrka att vara kritisk och samtidigt leda med 2-4 och viljan att göra det bättre är alltid stark hos dessa idrottstjejer.