1-3 min 79 Härlanda
Gula kort: Hampus, Amber, Ferna. Rött kort: Hultenius (min 42)

Laget: Hampus. Mike, Erik W, Hultenius, Nikki - Simon, Henke, Erik R - Jompa, Ferna, Ricky
Avb: Said, Jonas Ö, Amber, Kalle E

Härlanda börjar bäst mycket tack vare att vi tappar boll. Vi rullar bra i backlinjen men tappar bollen på mittfältet eller när vi söker mittfältet. Härlanda har några chanser men får inte till avsluten. Vi får en frispark en bit in på deras planhalva. Nikki tár den och slår in den framför mål. Jompa löper mot bollen men en försvarare är före och styr bollen i mål. Vi tar tag i matchen bättre men har svårt att skapa några chanser. Vi tappar bollen på mitten och Härlanda kontrar och slår en fin passning till deras forward som hinner före Hampus och chippar in 1-1. En stund efter detta blir det mer och mer gnälligt. Hampus får en varning efter att ha knuffat deras spelare som hoppade in i honom i en duell. Härlanda har några farligheter med bl.a. ett skott i ribban. Strax innan halvlek får Hultenius en varning efter att kommit för sent i en duell. När domaren varnar honom säger han några mindre valda ord och får en varning till och blir utvisad och sätter laget i en svår situation med en man mindre. Pausen går åt att prata om att lugna ner oss och fokusera på vårt samt hur vi skall ställa upp med 10 man istället för att korrigera det som inte fungerade.
Andra halvlek har vi ett annat fokus än i slutet av första. Det känns som vi styr matchen men har svårt att skapa målchanser. Härlanda är lite giftigare och har en nick i ribban i ett bra läge. Vi tappar enkelt bollen på mitten och Härlanda kontrar och kommer runt på kanten och slår in bollen framför mål och bollen nickas in av en Härlandaforward. Vi försöker trycka på, Nikki har ett långskott som ser farligt ut men målvakten tar den utan problem. Ferna och Jompa har var sin nick i bra lägen men får inte till det. När det är 10 minuter kvar missar Wallnér en hemmåtnick och Hampus tvekar och missar bollen i kamp med en Härlandaforward och Härlanda kan punktera matchen. Vi försöker det sista och får en bra möjlighet när Jompa spelar Ferna i ett bra läge men skottet går över.
Vi förlorar med 3-1 efter att fått en man utvisad andra matchen i rad. Vi krigar bra men har svårt att skapa chanser.