2-1 68 min Knippla
3-1 89 min Owen ass Kalle

Vi startade med följande lag: Hampus - Kalle, Hultenius, Kevin, Zakaria - Owen, Petter, Andreas - Anders, Ferna, Jompa
På bänken: Barkman, Nikki
Båda lagen försöker spela upp från backlinjen via mittfältet till en början. Hampus får en tillbakapass och tar lite väl god tid och deras spelande tränare Kwame som sånär kan bryta. Vi för matchen något utan att skapa så mycket. Efter 20 minuter får vi en hörna som Andreas slår och Petter kommer vid bortre ytan och nickar in 1-0. Vi för spelet och Hultenius slår en lång boll på ytan för Anders som springer förbi deras back och slår in bollen framför mål, deras högerback missar och bollen kommer till Jompa som blir överraskad och bollen studsar till målvakten. Knippla skapar mest på deras fasta situationer och det blir farligt vid några tillfällen men vi får bort bollen. I slutet av första halvlek vinner vi tillbaka bollen på mitten av deras planhalva och bollen kommer ut till Andreas som är ute på högerkanten som slår in bollen mot bortre stolpen. Bollen seglar över hela Knipplaförsvaret och där kommer Jompa och nickar in 2-0.
2-0 i paus där vi har fört spelet men Knippla har haft en del farligheter främst på sina fasta.
Knippla sätter lite högre press och spelar ett mer 'Knipplaspel' dvs mer långbollar och kriga på alla bollar. Vi har svårt att få till vårat spel och kommer i osynk med både anfallsspelet och pressspelet. I mitten av halvleken får Knippla en frispark mitt på vår planhalva. De lyfter in bollen i straffområdet där deras spelare nickskarvar bollen i mål, Hampus är nära men når inte bollen. Knippla trycker på med sina för det mesta långa bollar men backlinjen vinner de allra flesta bollarna. Vid ett inlägg från Knippla från deras högerkant som går mot deras yttermittfältare kommer Kalle och når bollen, han försöker nicka hem till Hampus men bollen är lite för hög och Hampus på väg ut men Hampus hinner ändra riktning och kan tippa bollen över ribban. Vi kommer ibland och skapar några chanser. Ferna vänder bort deras försvarare och drar till med vänsterfoten men bollen går några decimeter utanför målvaktens högra stolpe. När det är ca 5 minuter kvar vinner deras anfallare en nickduell och bollen går till Kwame som blir fri men Hampus räddar, bollen går ut till en Knipplaspelare vid straffområdet som har öppet mål men vi hinner och blokerar både en och två gånger innan vi får undan bollen. I slutminuten kommer Kalle och Owen på mitten och kombinerar. Owen dribblar igenom halva Knippla och skjuter in 3-1.
Vi vinner en kämpaseger där vi var bättre första och Knippla andra. Oavgjort var nog mest rättvist men vi hade den lilla turen idag istället för mot Sandarna.