Laget: Hampus - Mike, Erik W, Patrik, Hultenius - Mohammed, Erik R, Anders K, Johannes - Anton, Eric A
Avb. Jompa, Petter
Gula kort: Hampus
Röda kort: Hultenius (2x gult), Jompa (2x gult)

Det blev ingen klang och jubelföreställning på Påvelund igår. Trots att vi hade ett starkt lag så var vi ett snäpp sämre än Fiskebäck som spelade snabbt, hårt, rejält och bra. Största skillnaden var närkampsspelet och omställningarna.

Inledningsvis höll vi uppe spelet bra, men efter 2 snygga avslut på kort tid så stod det hastigt och olustigt 2-0 efter 20 minuter. Vår bästa period hade vi i början av andra då vi styrde spelet och skapade en hel del chanser utan att få till avslutet. Med 20 min kvar avgörs matchen. De får ett helt felaktigt 3-0 mål och Hultenius drar på sig sitt andra gula kort. Resten av tiden jagar vi boll och skäller på domaren. Med 2 min kvar får Jompa sitt andra gula kort för tjöt. Inte bra. Om vi får böta för den så tar jag det. Som tur är får vi en ny chans mot Fiskebäck redan nästa vecka.