Referat: Pushers BK - Gothenburg Celtic FC

5-0 77 min Leo ass Hultenius
5-1 85 min Celtic

Laget: Hampus - Hultenius, Wallnér, Kevin, Nikki - Kalle, Petter, Andreas - Mats, Eric A, Anders
På bänken: Leo, Jonas Ö, Thomas G
Vi börjar bra och får en hörna efter ca en minut. Nikki tar den och bollen kommer ut igen men får ingen träff på inlägget. Hultenius är dock vaken och löper in i ytan och fri med målvakten rundar han honom och gör sitt första mål för dagen. Vi forstätter att dominera spelet och de har svårt att få tag i vårt mittfält. Anders kommer runt på sin vänsterkant är så när att nå Eric fri i straffområdet. Eric har ett bra skott precis utanför. Vi rullar från backlinjen och trycker upp ytterbackarna medan Peter och Kalle hjälper mittbackarna med uppspelen. Efter 20 minuter får vi en hörna från vänster. Andreas slår in den och Hultenius kommer och nickar in sitt andra mål. Någon minut senare får Eric en boll i djupet på högerkant och kommer runt och spelar in bollen till Anders som slår in bollen med bredsidan. Vi får en frispark och Eric får bollen fri men missar lite i mottagningen och skjuter utanför. Mats har ett bra skott men skottet blokeras. Halvleken avslutas med ett bra skott från Kalle strax utanför straffområdet men målvakten räddar vid stolproten.
3-0 i paus och Celtic har inte knappt haft några riktiga målchanser.
Andra halvlek är lik den första. Vi dominerar och försöker spela oss igenom Celtics försvar. Celtic kommer upp lite mer och har ett par hörnor som är lite halvfarliga. Efter ca halva halvleken får Leo bollen innanför straffområdet och hinner precis få till ett skott innan han får en hockeytackling och vi får straff. Petter kliver fram och sätter säkert bollen i mål. Vi fortsätter skapar chanser men Celtic har ett par farliga skott som går utanför eller så räddar Hampus. Kvarten kvar och vi får ännu en hörna. Petter lägger den. Hultenius skjuter, bollen blockeras men Leo är först och skjuter sitt första a-lags mål. När det är 6-7 minuter kvar får Celtic en frispark på vänsterkanten. De slår in en låg hård boll men Hampus är först men får en smäll i ryggen. Frisparken lägger Kevin till Wallnér som får felträff när han skall spela tillbaka bollen och istället frispelar en Celticspelare som gör mål. I slutet har Celtic ett skott utifrån som wobblar men Hampus får vända i luften och räddar bollen till hörna.
Vi vinner säkert med 5-1. Vi fullföljer vår matchplan hela match även om det finns en del att slipa på.