Med Hampus skadad och Fredrik sjuk fick Nikki hoppa in i målet igen.
Leo fick göra a-lags debut i serien som högerback.
Laget: Nikki - Leo, Johan, Kevin, Hultenius - Ole, Andreas, Fabbe - Jompa, Ferna, Eric
På bänken: Söderman, Rasmus, Johannes S

Vi pratade innan matchen om att hålla oss lugna och hålla fokus på vårt spel och hålla koll på deras snabba forward Conaey.
Vi lyckades inte direkt bra med detta.
Fyrklövern rullar boll utan att komma till några direkta anfall. Vi har för bråttom när vi vinner boll och får inte till några anfall. Efter 10 minuter kommer en hög boll mot Hultenius som missar nedtagningen och bollen stutsar upp på armen och en Fyrklöverspelare tar bollen och spelar fri Conaey som gör sitt första mål. Vi kommer in i matchen mer och mer och skapar lite chanser. Fyrklövern för spelet något men vi har jämnat ut det. Efter dryga kvarten bryter Leo ett anfall men missar senare passningen. Fyrklövern kontrar och spelar in bollen utanför straffområdet som har skottläge. Våra 3 kvarvarande försvarare rusar alla upp för att täcka skott men deras spelare gör en skottfint och vips är alla borta och fri med Nikki gör han inget misstag. Snyggt men alldeles för enkelt. Vi spelar upp oss och har en bra period och skapar ett par chanser, Fyrklövern är farliga i sina omställningar men vi har lite bättre koll. 10 minuter efter 2-0 målet ringer det igen. De kommer förbi på vår vänsterkant och spelar in bollen framför mål där vi tappat markeringen. Johan som inte tränat på 3 veckor pga skada få utgå för kramp. Hultenius går in som mittback och Eric går ner som vänsterback. Resten av halvleken är mest kamp och vi tappar fokus och bryr oss mer om vad motståndarna och domaren gör än på oss själva.
Andra halvlek sätter vi högre press och tar tag i matchen. Mittfältet tillsammans med försvaret får fart i bollen i uppspelsfasen. Vi kommer fram till straffområdet men har svårt att skapa farliga målchanser. Vi vet att får vi bara in 1 mål kan allt hända. Efter ca en kvart har vi 2 olyckliga minuter som dödar matchen. De slår en långboll som går över Kevin som samtidigt snubblar till och Conaey kommer fri. Hultenius försöker hinna ikapp men drar ner honom i straffområdet. Nikki är på straffen men den är för hårt och högt slagen för att han skall kunna rädda. 2 minuter senare får de en frispark vid mittlinjen. Bollen slås in i straffområdet där Conaey får helt utan markering nicka in sitt tredje mål. Efter detta är matchen körd. Vi fortsätter dock att försöka spela och skapar ett par chanser. Vi slår en långboll mot Ferna som lyckas tråckla sig förbi och får bollen i stolpen men returen går på en försvarare och in. I slutminuten kommer Fyrklövern in i straffområdet och lite enkelt får ett friläge och gör 6-1.
Vi får bryta ihop och komma igen nästa vecka mot Celtic.