• Seger i sista hemmamatchen

Östavall avslutar snyggt hemma med en skön 2-1 vinst mot en vilt kämpande Björna. Hemmalaget tar tidigt ledningen i matchen via Lukas Vikberg. Halvleken var annars spelmässigt jämn och båda lagen har sina chanser till mål och några minuter innan paus kvitterar Björna till 1-1. Precis innan halvtidsvilan drabbas Östavall av en utvisning efter att en förvarare fått sitt andra gula kort. Med en man mera på plan så tar Björna över spelet allt mera men det är Östavall som har flest klara målchanser på sina vassa kontringar. Det blir också tillslut Östavall som gör nästa mål i matchen precis i slutet via Asad Abdi Mohamed Nur. Östavall vinner årets sista hemmamatch med 2-1. A-lag Herrar 30 sep 2023 4kommentarer
  • Dags för sista hemmamatchen

I dag spelas säsongens sista hemmamatch på Skogsvallen då Björna IF kommer på besök. Matchstart kl 14.00. I samband med det så tänkte vi dra vinnarna i vårt fina höstlotteri, detta förutsatt att vi sålt klart. Det finns fortfarande lotter kvar så stöd våran fina förening och köp en lott. Skicka SMS till 070-6547989 el skicka på messenger till ÖIF A-lag Herrar 30 sep 2023 0kommentarer
  • Östavall nollat av Friska-Viljor

Det blir ny förlust i dagens bortamatch mot Friska-Viljor Akademi. Hemmalaget gör matchens enda mål i slutet av första halvlek och trots två chanser på straff så gör inte Östavall några mål i denna match, Friska-Viljor tar 3 mycket viktiga poäng i bottenstriden. A-lag Herrar 24 sep 2023 1kommentar