• Laget mot Vejby (hemma)

Söndag 19/5 17.00, samling 16.15 På bänken finns följande: Pelle Jihad Bartek Adnan Stridis Oldboys för 14 dagar sedan 0kommentarer
  • Råå - Ödåkra 3-2 (2-1)

1a halvlek Råå inleder med att äga boll medans det är vi som skapar chanserna. Ekdahl avlossar ett skott som målvakten lämnar retur på, skottet blockad till hörna. Ekdahl har ytterligare ett avslut, han chippar bollen över målvakten men backen rensar på mållinjen. Ekdahl (igen) avlossar ett skott som målvakten lämnar retur på, Håkan har följt med och trycker in returen 0-1. Vi har ett avslut i stolpen. Mitten av halvleken får en Råå spelare vandra ostört in på vår planhalva och drämmer in 1-1 i bortre hörnet. Kort därefter vänder Råå på spelet och på deras högersida så får de vandra ostört igen och denna gången sitter 2-1 i andra hörnet. Det känns som att Råå nästan får maximal utdelning på sina avslut medans vi va värda mer än 1 mål med tanke på att vi skapade en hel del. 2a halvlek Vi startar bra direkt och det dröjer inte länge innan 2-2 sitter. Nicklas vänder runt på kanten och chippar in bollen bakom backlinjen , där dyker Degerfors upp och lägger in kvitteringen. Efter detta så händer något, det blir rena jojo, gummiband, vilda western över allt. Kärt barn har många namn men det var allt annat än organiserat. I denna röra gör Råå 3-2, ännu en opressad motståndare som kan placera in ledningsmålet. Efter detta skiftar lagen på målchanser, det böljar fram och tillbaka. Vi måste såklart trycka på för kvittering och därmed öppnar vi upp oss för kontringar bakåt. Domaren blåser av och Råå står som segrare, grattis. Plus: I första halvlek skapar vi oss många chanser och tar oss till avslut. Emil och Håkans eviga slit box till box. Degerfors och Nicklas gjorde sina debuter idag. Minus: Defensiven och då menar jag sättet vi försvarar oss på som lag. Det oorganiserade i andra halvlek, positionstappet över planen. Avsaknaden av maxlöpningar (Emil och Håkan är exkluderande). Träning tisdag och sen tar vi emot Vejby på söndag. Oldboys 12 maj 0kommentarer