Stäng
Fel lösenord
Glömt lösenordet?
Väntar

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej

DELA SIDAN

Välkomna till Örebro SK Ungdoms fotbollsskola vecka 25!

Idag har deltagarbekräftelse skickats hem till samtliga barn som anmält sig och inkommit med betalning till våra fotbollsskolor vecka 25. På deltagarbekräftelsen finns en talong med vilken du som förälder hämtar ut fotbollsskolepaketet på Stadium Marieberg. Varorna finns att hämta på Stadium Mareberg från och med måndag den 10 juni. Vattenflaskan får barnen separat på fotbollskolan måndag vecka 25. Ni som ännu inte betalat in anmälningsavgiften får er bekräftelse hemskickad, så fort vi fått in betalningen.

Måndagen den 17 juni drar så våra olika fotbollskolegrupper igång, för de som anmält sig till vecka 25. Den första dagen ses vi 15 minuter tidigare än ordinarie starttid, för ett gemensamt upprop, gruppindelning och lite allmän information. Detta sker på baksidan av ÖSK Ungdoms klubbhus.

Till de barn som anmält sig till den äldsta fotbollsskolegruppen, som kallas "Fotbollskolan" rekommenderar vi att ni tar med en liten matsäck/lunch för att orka hela dagarna. Det finns mikro att tillgå i klubbhuset. I övrigt bjuds samtliga barn i de olika grupperna på saft och frukt varje dag.

Nu håller vi tummarn för vädret!
Varmt välkomna!

Publicerad 10:08 5 jun 2013
Nyheten visad 299 gånger
Waiting
Du måste logga in för att skriva en kommentar!

SENASTE BILDER OCH VIDEO

Ingen video
Ingen video uppladdad
Logga in och ladda upp ert första klipp