21 augusti 2016
15:00

Öja FF blå

Referat: Eslövs BK - Öja FF blå

Den tredje matchen för våra grabbar i P14 Sydvästra A spelades under eftermiddagen i soliga Eslöv mot Eslövs BK. Det blev en match fylld av fysik och tuffa närkamper. Detta är en typ av spel som vi har blivit bättre på i vår utveckling och dagens batalj var inget undantag. Våra defensiva krafter får av rapportören mycket höga betyg. Lägg därtill ett piggt och alert mittfältsspel så ser man skeendet från matchen klart och tydligt. Wahlfrid Nilsson i vårt mål gjorde några riktigt fina räddningar vilket bidrog till att nollan stannade intakt.

Halvtidsresultatet var mållöst men i andra halvlek ger rapporterna plustecken för vårt anfallsspel där Nils Persson, Edvin Carmfors och Malte Mattisson ständigt var ett hot framåt. Det var också Nils Persson som skulle få äran att göra vårt ledningsmål. Efter ett taffligt ingripande av hemmamålvakten kunde vi spräcka vår nolla. 1-0, härligt! Endast några få minuter återstod då och eftersom Eslöv inte lyckades kvittera var segern vår. Underbart med ytterligare en seger för Öja FF!

Träning måndag och onsdag, precis som vanligt. Vi ses då!