26 augusti 2017
12:30

Öja FF gul

Referat: Åkarps IF - Öja FF gul

Idag var det återigen dags för seriematch för Öja FF P02/03. Detta var faktiskt fjärde matchen på nio dagar, vilket såklart är i mesta laget. Motståndarna Åkarps IF var precis som vi i behov av poäng och matchen skulle kunna betecknas som en sexpoängsmatch. I första halvlek gick spelet en aning kryckigt och hemmalaget fick även tillåtelse att göra första målet i matchen. Detta på en märkligt dömd straff. Men i andra halvlek blev kvaliteten högre på vårt spel och inte många minuter hade gått förrän Max Brandt fixade kvitteringen till 1-1. I de två förtsta matcherna i höst har vi förlorat med 2-1 men idag var det vår tur att vinna med samma siffror. Med endast sju minuter kvar av matchen klev Elias Brandt uppåt i banan och satte det vinstgivande målet till 1-2. Bra kämpat, grabbar! Dessa tre poäng satt riktigt fint!

I kommande vecka har vi träning på måndag och onsdag precis som vanligt. Glöm inte att det är informationsmöte om Gothia Cup för spelare och föräldrar efter onsdagsträningen (mötet börjar kl. 19.45).