Spelare får endast deltaga i ett lag under turneringen

• 7 sep 2011 Örekelljungas syn på matchen

Resultat: ÖFC - Ödåkra = 6-1(1-0)
    Målskyttar: 2st: Julle, 1st: Nille, Neco, Gabbe, Hallin

Tennissiffror på IP

Spelskickliga Ödåkra gästade idag, en toppmatch i serien. En oväntat varm dag för att vara i september gjorde att matchen inte kom upp i det tempot man förväntat sig. Vi började lite avvaktande och skapade inget direkt första kvarten, Ödåkra hade vissa framstötar med Hilding som regissör. Hallin som har kört träning i sydeuropa senaste tiden klipper till på ifrån kanten och målvakten kan inte hålla bollen, 1-0 skrivs det på resultattavlan. Mer än så blev inte före paus, Gabbe hade dock en farlighet som kunde blivit mål. Efter paus slår Arton ett inlägg som Gabbe möter med kraft och precision, klockrent 2-0. Därefter tappar vi lite fokus och Ödåkra kan reducera till 2-1. Kort därpå blir Nille fälld, straffen sätter Julle säkert, någon minut senare faller Julle och tar själv straffen, 3-1. I detta läge börja motståndarna tappa lite tron på möjlighet till poäng vilket vi utnyttjar, Nille kommer loss och gör 5-1, ridå ner. 6-1 gör Neco efter ett inspel ifrån kanten. Resultatet speglar inte matchen men ibland är inte fotboll logiskt, vi spelar i medgång och går för vinst, Ödåkra som haft en tyngre säsong har inte samma tro på seger, mer skiljer det inte. Bäst för dagen var Aulon i försvaret som återigen gör en riktigt bra match. Julle och Nille på topp är som vanligt farliga. Gabbe var mycket pigg trots sjukdom i veckan. Mattias K var mycket bra som ytterback idag, fler namn kan räknas upp, Borre vann många viktiga dueller, inhopparna visade även de att de vill vara med och spela ifrån start kommande matcher, precis så ska det vara.

//CA

Rapportera

Rapportera

• 22 aug 2011 Hittat på Bjärebolls hemsida

Men men, hur slutar då denna serie? En helt objektiv hypotes kommer här.

1. Croatia-Seriens bästa lag.

2. Rössjöholm - kommer inte tappa många poäng och har fått bra förstärkningar, verkar inte ha tjockat på sig så mycket......

3. Örkelljunga - Håller undan för Ödåkra.

4. FIF - Tar sig samman och slår lagen under sig

5. Ödåkra - Tar nödvändiga poäng men inte lika bra som de senaste åren.

6. Vejby - Likt FIF tar de sig samman och har ett lag som inte bör ligga i riskzonen för kval

7. Östra Ljungby - Har börjat uppryckningen och kommer göra en bra höst.

8. Grevie - Klarar sig undan kval med nöd och näppe.

9. Kullavägen - Får "tyvärr" kvala.

10. Brunnby - Sejouren i div 5 blir ettårig

11. Viken - DIv 6 nästa.

12. Båstad. Laget som skulle ligga i div 3 om några år får nog tänka om.....

• 25 jun 2011 Savvas

Bilder från målkalasmatchen mot Vikens IK finns nu upplagt under länkar i menyn till vänster. :)

Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2011 Savvas

Bilder från dagens match mot Båstad finns som vanligt under länkar till höger i menyfältet. :)

Rapportera

Rapportera

• 17 jun 2011 Savvas

Nu blev det allt lite fel, borstahusen fanns redan upplagt hrm :/

Rapportera

Rapportera

Nya bilder från matchen mot Brunnby och B-lagets match mot Borstahusen. Mycket nöje :)